Fotbal Comuna Recea a pus pe liber patru fotbaliști. Ciprian Danciu a considerat că nu se poate baza pe ei în Liga 2

Răzvan STÎNGĂ 09 Sep. 2020, 18:30 Liga 2
Fotbal Comuna Recea a pus pe liber patru fotbaliști. Ciprian Danciu a considerat că nu se poate baza pe ei în Liga 2

Deși s-au scurs două etape din noul sezon de Liga 2, Fotbal Comuna Recea continuă să facă schimbări de lot. De data aceasta, nou-promovata nu a mai adus jucători, ci a renunțat la patru nume.

Bogdan Pașca (fundaș), Raini Bandula (mijlocaș), Cosmin Berinde (mijlocaș) și Arthur Teuț (mijlocaș) au plecat de la echipa maramureșeană, după ce le-au fost reziliate contractele.

Arthur Teuț a fost în lot la debutul echipei în Liga 2 

Trei dintre jucătorii pe care antrenorul Ciprian Danciu a considerat, după ce s-a început campionatul, că se nu se poate baza în acest sezon, nu au fost utilizați în primele două etape. Mai mult, doar unul dintre ei s-a regăsit în lot în jocurile cu FK Csikszereda și Dunărea Călărași.

Arthur Teuț a fost pe banca de rezerve în prima etapă, în confruntarea cu FK Csikszereda, pierdută cu 0-1, și a intrat pe teren în minutul 69, în locul lui Ciprian Brata.

”Bogdan Pașca, Raini Bandula, Cosmin Berinde și Arthur Teut nu vor mai face parte din lotul echipei noastre pentru sezonul 2020/2021

Vă dorim multă baftă și vă mulțumim pentru contribuțiile aduse la promovarea în Liga 2!”, precizează Fotbal Comuna Recea pe pagina de Facebook.

Fotbal Comuna Recea a făcut ultimele două transferuri cu câteva zile înaintea startului de sezon, după câștigarea barajului de promovare în Liga 2, cu Minaur Baia Mare. A adus încă doi jucători chiar de la aceasta din urmă, pe David Simion (fundaș, 22 de ani) și Denis Lihet (fundaș, 21 de ani), după ce inițial a transferat un alt apărător, pe Florin Cordoș (26 de ani). Până în acest moment, pe lângă cei trei fundași a mai fost adus și Marius Coman (24 de ani), fost fotbalist la Universitatea Cluj și CSM Reșița, Rareș Ispas (20 de ani), Vlăduţ Popa (Universitatea Craiova) și Adrian Bura (Il Calcio Satu Mare).

Fotbal Comuna Recea primește vizita celor de la Viitorul Pandurii în etapa a treia 

Fotbal Comuna Recea nu a reușit să strângă vreun punct până acum în Liga 2. A pierdut ambele meciuri din campionat, 0-1 cu FK Csikszereda și 0-3 cu Dunărea Călărași. Următorul duel este programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Viitorul Pandurii. Gorjenii vor veni cu un moral bun, pentru că au câștigat în etapa a doua confruntarea cu o altă nou-promovată, CSM Slatina, cu 2-1.

Foto: ACSF Maramureș Recea

https://liga2.prosport.ro/seria-1/goluri-multe-si-o-surpriza-in-primele-meciuri-ale-etapei-a-doua-din-liga-2-turris-oltul-a-comis-o-din-nou-dupa-ce-avea-2-0-si-om-in-plus-in-minutul-65-19146625

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-isi-schimba-denumirea-si-ii-pune-pe-fani-sa-aleaga-noul-nume-care-sunt-variantele-si-de-ce-s-a-ajuns-la-aceasta-decizie-19145575

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-continua-sa-aduca-jucatori-de-la-minaur-baia-mare-a-transferat-inca-doi-fotbalisti-19145303

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 09 Sep. 2020, 18:30 Liga 2
Pe aceeași temă