Fotbal Comuna Recea a făcut al doilea transfer pentru Liga 2! Un atacant care în sezonul trecut a jucat la CSM Reșița și ”U” Cluj a semnat cu maramureșenii

Răzvan STÎNGĂ 20 Aug. 2020, 12:36 Liga 2
Fotbal Comuna Recea a făcut al doilea transfer pentru Liga 2! Un atacant care în sezonul trecut a jucat la CSM Reșița și ”U” Cluj a semnat cu maramureșenii

Fotbal Comuna Recea a realizat al doilea transfer după promovarea în Liga 2. I-a obținut semnătura atacantului Marius Coman (24 de ani), anunțul fiind făcut de președintele clubului, Florin Gherasim.

În ultimul sezon, fotbalistul originar din Vișeu de Sus (Maramureș) a jucat pentru două echipe, CSM Reșița și Universitatea Cluj. În prima parte a campionatului a fost cedat de ”U” la trupa din Valea Domanului, unde a avut 18 partide jucate și a marcat trei goluri, iar în partea secundă a sezonului a reveni la Cluj-Napoca, pentru care a apucat să joace doar într-una dintre cele trei partide oficiale până la suspendarea și ”înghețarea” Ligii 2 din cauza pandemiei.

Marius Coman a câștigat campionatul cu CFR Cluj 

Marius Coman este campion al României cu CFR Cluj în sezonul 2017 / 2018. A fost utilizat în patru meciuri la momentul respectiv, dar fără să înscrie. Atacantul de 1.85 m a mai jucat, pe lângă echipele amintite, pentru Bucovina Pojorâta și Academica Clinceni.

”Bine ai venit în familia ACSF Recea – Maramureș, Marius Coman!”, precizează președintele echipei Fotbal Comuna Recea, Florin Gherasim, pe Facebook.

Fotbal Comuna Recea a mai adus un fotbalist trecut pe la ”U” Cluj, Florin Cordoș 

Fotbal Comuna Recea a mai făcut un singur transfer până acum. L-a adus pe fundașul central Florin Cordoș (26 de ani), un fotbalist cu experiență, cu zeci de meciuri în Liga 2. Apărătorul a jucat cel mai mult pentru Universitatea Cluj, în peste 30 de partide, dar și-a mai trecut în C.V. și alte echipe. În afară de formația din Ardeal și Minaur Baia Mare, pentru care a evoluat ultima dată, mai are meciuri pentru Arieșul Turda, SR Brașov, Luceafărul Oradea sau Foresta Suceava.

Pe lângă aducerile lui Cordoș și Coman, care deja s-au concretizat, Fotbal Comuna Recea mai vrea să mai transfere și alți jucători, câțiva dintre ei de la Minaur Baia Mare. Edilul din Recea, Octavian Pavel, a declarat că se va încerca aducerea a cinci, șase fotbaliști de la echipa cu care s-a bătut la promovare în Seria 5 din Liga 3 și pe care a învins-o în baraj.

Fotbal Comuna Recea vizează mai multe transferuri de la Minaur Baia Mare 

Octavian Pavel declara după ce Fotbal Comuna Recea a promovat că de acum înainte, până când va începe Liga 2, se vor face eforturi pentru consolidarea unui buget bun pentru sezonul următor. Afirma că sunt promisiuni de la anumite persoane potente din punct de vedere financiar, din Baia Mare.

”Sperăm ca împreună cu Consiliul Județean Maramureș și municipiul Baia Mare să facem o echipă competitivă pentru Liga 2. Băieții au o primă consistentă pentru promovare, sunt mulți oameni de afaceri din Baia Mare care au oferit bani pentru premierea jucătorilor.

 Echipa va fi susținută financiar în sezonul următor de Consiliul Local Recea, Consiliul Județean Maramureș și investitorii care vor veni lângă noi. Avem în plan să facem șapte transferuri, nu le putem divulga încă, dar veți vedea ce se va întâmpla”, a declarat Octavian Pavel.

Fotbal Comuna Recea a promovat în premieră în Liga 2, acolo unde în precedentele două campionate a ratat accederea, în fața echipelor ”U” Cluj, respectiv FK Csikszereda. În urma retururilor din barajul de promovare în Liga 2 de duminică, Unirea Slobozia (Seria 2) și CSM Slatina (Seria 3) au obținut și ele accederea în eșalonul superior. Au promovat direct Aerostar Bacău (Seria 1) și U Craiova 1948 SA (Seria 4).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-a-perfectat-primul-transfer-dupa-promovarea-in-liga-2-a-adus-un-fost-fundas-de-la-u-cluj-19144039

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fotbal-comuna-recea-va-reprezenta-maramuresul-in-liga-2-dupa-ce-a-trecut-la-loviturile-de-departajare-de-minaur-cristian-bud-si-paul-batin-vedetele-aduse-sa-promoveze-baia-mare-au-ratat-de-la-11-m-19143442

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-nu-va-fuziona-cu-minaur-dupa-promovarea-in-liga-2-primarul-octavian-pavel-a-lamurit-situatia-ca-sa-fie-clar-echipa-va-juca-sub-acelasi-nume-avem-licenta-avem-tot-ce-n-19143625

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 20 Aug. 2020, 12:36 Liga 2
Pe aceeași temă