Fotbal Comuna Recea a perfectat primul transfer după promovarea în Liga 2. A adus un fost fundaș de la ”U” Cluj

Răzvan STÎNGĂ 13 Aug. 2020, 17:17 Liga 2
Fotbal Comuna Recea a perfectat primul transfer după promovarea în Liga 2. A adus un fost fundaș de la ”U” Cluj

Fotbal Comuna Recea a făcut primul transfer după ce a promovat în Liga 2, chiar de la echipa pe care a învins-o în baraj, Minaur Baia Mare. L-a luat pe fundașul central Florin Cordoș (26 de ani), un fotbalist cu experiență, cu zeci de meciuri în Liga 2. Apărătorul a jucat cel mai mult pentru ”U” Cluj, în peste 30 de partide, dar și-a mai trecut în C.V. și alte echipe. În afară de formația din Ardeal și Minaur Baia Mare, mai are meciuri pentru Arieșul Turda, SR Brașov, Luceafărul Oradea și Foresta Suceava.

Fotbal Comuna Recea mai vrea și alți fotbaliști de la Minaur Baia Mare 

Informația cu privire la transfer a fost oferită de primarul din Recea, Octavian Pavel, la Sport Total FM. Pe lângă aducerea lui Cordoș, care deja s-a concretizat, Fotbal Comuna Recea mai vrea să mai transfere și alți jucători de la Minaur Baia Mare. Edilul a declarat că se va încerca aducerea a cinci, șase fotbaliști de la echipa cu care s-a bătut la promovare în Seria 5 din Liga 3.

Octavian Pavel: ”Facem o echipă competitivă pentru Liga 2”

Octavian Pavel declara după ce Fotbal Comuna Recea a promovat că de acum înainte, până când va începe Liga 2, se vor face eforturi pentru consolidarea unui buget bun pentru sezonul următor. Afirma că sunt promisiuni de la anumite persoane potente din punct de vedere financiar, din Baia Mare.

Îi felicit pe jucătorii noștri pentru dăruirea de care au dat dovadă în teren, au făcut cinste fotbalului maramureșean. Sperăm ca împreună cu Consiliul Județean Maramureș și municipiul Baia Mare să facem o echipă competitivă pentru Liga 2. Băieții au o primă consistentă pentru promovare, sunt mulți oameni de afaceri din Baia Mare care au oferit bani pentru premierea jucătorilor.

 Echipa va fi susținută financiar în sezonul următor de Consiliul Local Recea, Consiliul Județean Maramureș și investitorii care vor veni lângă noi. Avem în plan să facem șapte transferuri, nu le putem divulga încă, dar veți vedea ce se va întâmpla”, a declarat Octavian Pavel, după returul dintre Fotbal Comuna Recea și Minaur Baia Mare.

Fotbal Comuna Recea a promovat în Liga 2, după doi ani în care a fost devansată de ”U” Cluj și FK Csikszereda

Meciul tur dintre Minaur Baia Mare și Fotbal Comuna Recea s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 2-1 (Cristian Bud, minutul 16, și Brian Lemac, minutul 67 / Alin Bota, minutul 86). În retur, Recea a întors calificarea și a câștigat la loviturile de departajare. După 90 de minute a fost 2-1 (Alexandru Mărieş, minutul 11, și Gabriel Oiţă, minutul 45+1 / respectiv Paul Batin, minutul 32), dar s-a ajuns la loteria penalty-urilor, unde cei mai experimentați jucători de la Minaur Baia Mare, Paul Batin și Cristian Bud, au ratat execuțiile.

Fotbal Comuna Recea a promovat în premieră în Liga 2, acolo unde în precedentele două campionate a ratat accederea, în fața echipelor ”U” Cluj, respectiv FK Csikszereda. În urma retururilor din barajul de promovare în Liga 2 de duminică, Unirea Slobozia (Seria 2) și CSM Slatina (Seria 3) au obținut și ele accederea în eșalonul superior. Au promovat direct Aerostar Bacău (Seria 1) și U Craiova 1948 SA (Seria 4).

Foto: Baia Mare Sport 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Aug. 2020, 17:17 Liga 2
Pe aceeași temă