Focar de COVID-19 și la Concordia Chiajna! Printre cei depistați pozitiv se numără și antrenorul Florin Bratu | EXCLUSIV

Marius ANGHEL, Carmen MANDIȘ 21 Oct. 2020, 12:35 Liga 2
Focar de COVID-19 și la Concordia Chiajna! Printre cei depistați pozitiv se numără și antrenorul Florin Bratu | EXCLUSIV

Concordia Chiajna are din nou probleme cu noul coronavirus, după ce în vară, în timpul pregătirii, a avut prima dată cazuri pozitive și a fost nevoită să își întrerupă pentru o perioadă antrenamentele. În urma celei mai recente testări efectuate, echipa ilfoveană a descoperit, potrivit surselor Liga2.ro, că are nu mai puțin de șase jucători infectați, plus antrenorul principal Florin Bratu (foto) și ”secundul” Viorel Ferfelea.

Șase jucători și antrenorii Florin Bratu și Viorel Ferfelea sunt pozitivi cu COVID-19 la Concordia Chiajna

După Viitorul Șelimbăr (Liga 3), care nici n-a putut juca din această cauză, Ripensia Timișoara (Liga 2) și CSC Ghiroda și Giarmata Vii (Liga 3), care au avut câteva cazuri și au obținut aviz de la Direcția de Sănătate Publică să joace, și Concordia Chiajna are probleme cu COVID-19 înaintea partidei din această săptămână din Cupa României. La ultima testare efectuată, trupa ilfoveană a descoperit că are în lot nu mai puțin de șase jucători investați cu noul coronavirus, cât și pe antrenorul principal și pe cel secund, Florin Bratu, respectiv Viorel Ferfelea.

La fel ca în Timiș, și în Ilfov s-a făcut anchetă epidemiologică în timp record la Concordia, cei pozitivi au fost izolați, astfel că celor ieșiți negativ li s-a dat acord să joace astăzi, în meciul cu CS Mioveni, din turul 4 al Cupei României, iar doctorul de la FRF nu a avut nimic împotrivă, așa cum a avut, de exemplu, în turul trecut, față de Aerostar Bacău.

Liga2.ro nu a putut obține o reacție din partea clubului Concordia Chiajna, nici din partea conducerii, nici a unui reprezentant al staffului tehnic, despre această situație, până la publicarea articolului.

Antrenorul cu portari va da indicații la Concordia la meciul din Cupa României cu CS Mioveni

Concordia Chiajna joacă astăzi, de la ora 14:30, pe teren propriu, meciul din turul 4 al Cupei României cu CS Mioveni. Conform regulamentului, în competiția KO nu se amână meciuri dacă apar situații în care o echipă nu poate juca din cauza cazurilor de COVID-19, ci se dictează victorie la ”masa verde” pentru adversară.

Fără Bratu și Ferfelea pe bancă și trimiși în izolare, indicații la meciul cu CS Mioveni va da antrenorul cu portari Daniel Stanciu.

În faza anterioară a Cupei României, Concordia a trecut cu 3-2 de CS Afumați. CS Mioveni a intrat în competiție din acest tur.

În etapa a 9-a a Ligii 2, Concordia Chiajna e programată să joace sâmbătă, de la ora 11:30, tot pe teren propriu, cu Farul Constanța. Echipa ilfoveană își propune promovarea, însă după opt etape e abia pe locul 12 în clasamentul, cu numai 9 puncte acumulate.

În 16-imile Cupei României s-au calificat deja, după meciurile de ieri, U Craiova 1948 SA, Ripensia Timișoara, Progresul Spartac, după prelungiri, Turris Oltul Turnu Măgurele, după lovituri de departajare, și Universitatea Cluj, la ”masa verde”, fără joc.

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-turul-4-rapid-ripensia-fc-u-craiova-csm-slatina-si-turris-oltul-dintre-echipele-din-liga-2-joaca-astazi-u-cluj-e-calificata-deja-in-16-imi-19153247

Marius ANGHEL, Carmen MANDIȘ 21 Oct. 2020, 12:35 Liga 2
Pe aceeași temă