Concordia Chiajna, băgată în izolare! Doi jucători ai echipei ilfovene au ieșit pozitiv la testarea împotriva noului coronavirus. Unul dintre ei e o achiziție efectuată de curând

Marius ANGHEL 29 Jun. 2020, 15:38 Liga 2
Concordia Chiajna, băgată în izolare! Doi jucători ai echipei ilfovene au ieșit pozitiv la testarea împotriva noului coronavirus. Unul dintre ei e o achiziție efectuată de curând

Concordia Chiajna și-a chemat de săptămâna trecută jucătorii la antrenamente, pentru pregătirea noului sezon al Ligii 2, iar acum are probleme cu noul coronavirus. Doi dintre jucătorii testați împotriva SARS-CoV-2 au ieșit pozitiv, astfel că ilfovenii au fost nevoiți să își bage în carantină întreg lotul aflat la dispoziția lui Florin Bratu. Cei doi jucători sunt, potrivit ziare.com, Andrei Marc și Ionuț Biceanu, acesta din urmă fiind una dintre cele două noi achiziții făcute de gruparea ilfoveană în această vară.

Andrei Marc și Ionuț Biceanu au fost depistați cu SARS-CoV-2

Fundașul Andrei Marc (27 de ani, ultima dată aflat sub formă de împrumut la FCSB, unde a stat doar o lună), cu care Concordia a ajuns la un acord privind prelungirea contractului, și mijlocașul Ionuț Biceanu (26 de ani, ultima dată la Astra), achiziționat în această vară, au fost depistați pozivit după ce au efectuat primul test împotriva COVID-19.

Din această cauză, întreaga echipă a Concordiei Chiajna și stafful tehnic au intrat în izolare, conform protocolului medical.

”La testul rapid PCR, Andrei Marc a ieşit că ar fi avut virusul şi am repetat testele miercuri, unde au fost testati pozitiv Marc şi Biceanu. Acum echipa e in izolare o săptămână, după care vom face din nou testele”, a declarat, pentru ziare.com, preşedintele C.A. al Concordia Chiajna, Cristian Tănase.

O nouă testare va fi efectuată marți.

Florin Bratu: ”Ne-am întâlnit doar atunci când am fost să facem testele”

Și antrenorul Florin Bratu a vorbit deste această situație de la Concordia.

”N-am apucat să stam împreună. Ne-am întâlnit doar atunci când am fost să facem testele. Pentru că a ieşit asa, o săptămână am fost nevoiţi să stăm acasă. Mâine (n.r. – marţi, 30 iunie), conform protocolului, repetăm testarea”, a spus, la DigiSport, Florin Bratu.

Alte cazuri de infectare cu noul coronavirus în fotbalul românesc au fost la Dinamo și FC Botoșani, echipe din Liga 1, unde au fost depistați pozitiv magazionerul, respectiv medicul clubului. Ambele echipe au avut un meci amând din această cauză.

Concordia Chiajna nu are meciuri oficiale programate în perioada imediat următoare, fiindcă nu joacă în play-off-ul de promovare. Echipa ilfoveană a încheiat sezonul ”înghețat” pe poziția a 16-a, retrogradabilă în mod normal dacă FRF nu ar fi decis ca nimeni să nu pice în Liga 3. Sezonul a fost suspendat și ”înghețat” după 24 de etape dintr-un total de 38 pentru echipele aflate pe locurile 7-18.

Ionuț Biceanu – depistat, Cherecheș – nu. Ambii au fost prezentați la Chiajna de agentul lor, Bogdan Apostu

Interesant este și faptul că Ionuț Biceanu, unul dintre cei doi jucători testați pozitiv, este unul dintre transferurile perfectate pe 11 iunie de Concordia Chiajna.

Atunci, Biceanu se fotografia alături de Alexandru Cherecheș, un jucător adus de la ASU Poli, cât și agentul de jucători Bogdan Apostu. Acesta din urmă a efectuat imediat mai apoi apoi transferurile lui Marius Chindriș la Farul sau al lui Deivydas Matulevicius la CSM Reșița.

Alexandru Cherecheș (stânga) și Ionuț Biceanu (dreapta) au semnat cu Concordia Chiajna, iar apoi au fost prezentați de agentul lor, Bogdan Apostu.

Impresarul reprezintă o mulțime de alți jucători, în Liga 1 și Liga 2, în special în această a doua competiție. De exemplu, la UTA reprezintă majoritatea componenților lotului, dar și pe antrenorul Laszlo Balint.

Interesant este și faptul că Biceanu a ieșit pozitiv, însă nu și Cherecheș. Există posibilitatea ca fostul jucător al Astrei să se fi infectat după momentul semnării contractului cu Concordia.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dupa-doua-transferuri-a-venit-si-prima-plecare-concordia-chiajna-s-a-despartit-de-un-jucator-important-reactia-fotbalistului-am-inteles-situatia-clubului-era-greu-sa-plateasca-unele-sala-19136125

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-isi-anunta-candidatura-la-promovare-ce-buget-va-avea-sezonul-urmator-si-cati-jucatori-transfera-pana-la-sfarsitul-saptamanii-cristian-tanase-sper-sa-invatam-din-greselile-19135328

 

Marius ANGHEL 29 Jun. 2020, 15:38 Liga 2
Pe aceeași temă