Flavius Stoican, ofertă din SuperLiga! Reacția antrenorului de la CSM Reșița

Andrei PASCU 20 Dec. 2023, 13:34 Liga 2
Flavius Stoican, ofertă din SuperLiga! Reacția antrenorului de la CSM Reșița

Flavius Stoican a refuzat o ofertă din SuperLiga României. Antrenorul echipei CSM Reșița, aflată în acest moment pe locul 12 în Liga 2, a spus nu posibilității revenirii la formația pregătită înainte de sosirea în Valea Domanului, FC Botoșani.

Stoican a fost contactat de ultima clasată din prima divizie, dar preferă să rămână în liga secundă.

Olteanul a ajuns în august la CSM Reșița, după o experiență de jumătate de an la FC Botoșani. Acum, cum moldovenii nu au un parcurs prea bun și riscă retrogradarea în Liga 2, se gândesc să numească un nou antrenor, iar unul dintre cei aflați pe listă a fost și Stoican.

Flavius Stoican rămâne la CSM Reșița, a refuzat FC Botoșani

Actualul ”principal” al reșițenilor a recunoscut că a fost contactat de patronul Botoșaniului, Valeriu Iftime, așa cum ProSport a scris ieri, dar nu ia în calcul să plece de la CSM Reșița până cel mai devreme vara lui 2024. Vrea să finalizeze sezonul la formația din Liga 2.

În 12 meciuri din Liga 2, în acest sezon, Flavius Stoican și CSM Reșița au înregistrat patru victorii, cinci egaluri și trei eșecuri. Trei dintre victorii au venit în ultimele patru etape din Liga 2 din acest an.

”(…) Sunt onorat că m-a căutat domnul Iftime, să vin la echipa dânsului. Înseamnă că am făcut lucruri frumoase acolo, nu eu, mă refer la grup, că am făcut împreună, întrucât acolo s-a format o familie frumoasă.

Eu am un proiect serios la CSM Reșița. Oamenii sunt mulțumiți de munca mea, eu de ei. Chiar dacă aș avea ofertă din Liga 1, mulțumesc, apreciez, dar spun « nu». Eu nu părăsesc o altă echipă la jumătate drumului, avem gânduri serioase la Reșița, chiar dacă vorbim de Liga 2.

Cum spun suporterii de acolo: «Rossonerii suntem noi / Și suntem mai buni ca voi!». Nu pot să las niște oameni că am eu acum ofertă. Avem gânduri serioase în Banat, obiective mai mari de la anul, sperăm să readucem acea zonă în prim-planul fotbalului românesc”, a declarat Flavius Stoican pentru GSP.ro.

CSM Reșița pleacă în Turcia la început de 2024

Formația din Reșița pune la punct și cantonamentul în ultimele zile din 2023, care va avea loc în Turcia, în Antalya, iar deplasarea va fi făcută la începutul lunii februarie și va dura în jur de 10 zile. Vor fi partide de verificare atât după reunire, care va avea loc la 10 ianuarie, dar și în stagiul din Turcia. Posibil să fie luat cel puțin un meci amical și după revenirea în țară.

În privința achizițiilor pregătite de Flavius Stoican, nu vor veni prea mulți jucători la echipă, ci cel mult doi, un mijlocaș și un fundaș central.

După încheierea meciurilor oficiale din 2023, CSM Reșița s-a despărțit de șase jucători.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-darius-pop-s-a-despartit-de-concordia-chiajna-19296362

https://liga2.prosport.ro/seria-1/zoltan-szondi-presedintele-echipei-fk-miercurea-ciuc-sustine-propunerea-lui-razvan-burleanu-19296313

https://liga2.prosport.ro/seria-1/suporterii-echipei-steaua-cer-obtinerea-dreptului-legal-de-promovare-din-liga-2-19296300

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-a-gasit-rezolvarea-ecuatiei-pentru-calificarea-ceahlaului-in-play-off-19296299

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sponsorul-principal-al-cfc-arges-reactie-fata-de-ultimele-declaratii-ale-lui-danut-coman-si-nicolae-dica-19296295

Andrei PASCU 20 Dec. 2023, 13:34 Liga 2
Pe aceeași temă