CSM Reșița și-a făcut planul pentru iarnă. Va aduce un mijlocaș și un fundaș și va organiza cantonamentul în Turcia

Andrei PASCU 18 Dec. 2023, 13:18 Liga 2
CSM Reșița și-a făcut planul pentru iarnă. Va aduce un mijlocaș și un fundaș și va organiza cantonamentul în Turcia

CSM Reșița a avut un final de an foarte bun în Liga 2, iar conform clasamentului chiar are șanse bune la play-off, fiind la numai trei lungimi de locul 6.

Echipa din Valea Domanului nu a pierdut în ultimele patru jocuri din campionat, strângând 10 puncte. Acum, Flavius Stoican trasează perioada de pregătire și mutările care vor fi făcute, mai ales că, până acum, de la CSM Reșița au plecat șase jucători.

CSM Reșița, cantonamentul de iarnă și achizițiile pentru partea a doua din Liga 2

Președintele clubului, Cristian Bobar, a declarat că a fost un final de an bun pentru echipa pe care o reprezintă, dar că e departe să se gândească la un loc în play-off-ul din Liga 2. Deși e la doar trei puncte de top șase, totuși între CSM Reșița și poziția a 6-a, ocupată de Viitorul Pandurii, sunt cinci echipe.

Una peste alta, a fost o primă parte de sezon de Liga 2 cu plusuri și minusuri, prima de după promovarea Reșiței din Liga 3. Bobar a confirmat faptul că nu vor veni prea mulți jucători la echipă, nici măcar la nivelul numărului plecaților, ci cel mult doi, un mijlocaș și un fundaș central.

CSM Reșița pune la punct și cantonamentul în aceste zile, care va avea loc în Turcia, în Antalya, iar deplasarea va fi făcută la începutul lunii februarie și va dura în jur de 10 zile.

Flavius Stoican vrea cât mai multe amicale pentru CSM Reșița

Flavius Stoican discută eventuale meciuri amicale, pentru că vrea să își vadă jucătorii la treabă în cât mai multe teste. Vor fi partide de verificare atât după reunire, care va avea loc la 10 ianuarie, dar și în stagiul din Turcia. Posibil să fie luat cel puțin un meci amical și după revenirea în țară.

Ar fi extraordinar dacă am intra în play-off, dar nu vreau să îmi fac alte gânduri. Ne mulțumim să ne salvăm de la retrogradare, iar cu cât o facem mai repede e cu atât mai bine. Acesta e obiectivul.

Am reziliat cu șase jucători, cu jucători care au evoluat mai puțin. Cine și-a dorit să meargă să joace, nu avea rost să stea. Aveam și mulți jucători în lot. Vom aduce unul-doi jucători, un mijlocaș, un fundaș central.

Vom face un cantonament de 10 zile în Antalya, săptămâna următoare vom ști exact perioada. Vrem cât mai multe amicale, Flavius Stoican vrea asta. Pregătirea începe pe 10, la Reșița, apoi, pe 5, 6 februarie vom pleca în Antalya”, a spus Cristian Bobar, conform Radio Timișoara.

CSM Reșița, patru rezultate pozitive în ultimele patru etape din Liga 2

Elevii lui Flavius Stoican au înregistrat trei victorii la rând și un egal în ultimele patru etape din Liga 2. CSM Reșița a trecut de Metaloglobus (scor 5-0), Unirea Dej (scor 3-1) și CSM Alexandria (scor 3-1) și a remizat cu CS Comunal Șelimbăr (scor 2-2). Trupa din Valea Domanului termină anul pe locul 12, cu 20 de puncte.

Este la egalitate cu locul 13, CSM Slatina, și la un punct de locul 11, Chindia Târgoviște. În runda a 15-a din Liga 2, bănățenii au avut meci pe teren străin, cu CSC Șelimbăr cu care au remizat.

În runda a 16-a, prima din 2024, CSM Reșița va întâlni, pe teren propriu, Steaua.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/danut-coman-raspuns-transant-pentru-sponsorul-de-la-cfc-arges-19296266

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stiam-inca-din-vara-ca-vom-fi-puternici-am-mizat-pe-jucatori-cu-foame-de-performanta-interviu-cu-cornel-stanila-despre-parcursul-echipei-csc-selimbar-liderul-surpriza-din-liga-2-19296262

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-maxim-antrenorul-echipei-corvinul-hunedoara-ia-lectii-de-la-carlo-ancelotti-19296245

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noi-disensiuni-la-steaua-daniel-oprita-reactie-dupa-postarea-lui-george-ogararu-19296238

Andrei PASCU 18 Dec. 2023, 13:18 Liga 2
Pe aceeași temă