Vrea în play-off, dar la comunicare e de play-out! FK Miercurea Ciuc, informații aproape zero pentru fani la o săptămână după reunire. Sunt premiați dacă intuiesc locul cantonamentului?

Răzvan STÎNGĂ 22 Jan. 2023, 15:04 Liga 2

FK Miercurea Ciuc și-a informat suporterii că a reluat pregătirile la aproape o săptămână distanță de la momentul în care au avut loc primul antrenament și vizita medicală.

Luni, 16 ianuarie, a început gruparea ciucană să pregătească a doua parte a întrecerii de Liga 2.

FK Miercurea Ciuc, aproape zero informații pentru fani, dar cu pretenții de promovare

Foarte puține informații spre deloc a oferit FK Miercurea Ciuc, neprecizând nici amicalele programate, nici cantonamentul, nici venirile parafate în această iarnă, nici lotul de jucători și nici cine este noul antrenor, dacă i-a găsit înlocuitor lui Francisc Dican.

Probabil, pe banca tehnică va continua ”interimarul” Laszlo Csaba, venit în club pe poziția de director tehnic din mandatul lui Dican. FK Miercurea Ciuc a făcut o obișnuință din a numi ca antrenori principali oamenii pe care îi aduce pe poziția de conducere amintită.

La rândul său, Dican a fost pus antrenor după ce a ajuns în club tot ca director tehnic, culmea, tot în perioada în care echipa avea ”principal”, pe Valentin Suciu.

FK Miercurea Ciuc a postat pe Facebook, după informațiile banale de pe site-ul oficial, doar poze de la unul din antrenamente. A precizat, totuși, locul în care a fost organizat.

Un detaliu important, dacă poate fi numit așa, e o frază din comunicatul de pe site, din finalul precizărilor, în care FK Miercurea Ciuc punctează că se va pregăti pe plan local până la 27 ianuarie.

Un mod atipic de a comunica pentru divizionara a doua, care până acum își ținea permanent la curent suporterii cu noutățile de la echipa mare. Asta, în perioada în care despre club scria fostul ofițer de presă Zoltan Szep, demisionar din iulie 2022. Între timp, despre echipă scriu, cum se pricep ei mai bine, diverse persoane, inclusiv un fost primar al orașului.

FK Miercurea Ciuc, mai multă reclamă pentru clinica unde a efectuat vizita medicală. Fanii trebuie să ghicească unde va face cantonamentul. Vor primi premiu? 

Aparent, ar trebui să urmeze un cantonament, dar clubul preferă să nu ofere toate detaliile fanilor, considerând că e mai bine să țină planurile secrete. Ciucanii au scos în evidență mai mult locul unde a avut loc vizita medicală, remarcând, parcă sub formă de reclamă, condițiile excelente pe care le-a oferit clinica.

FK Miercurea Ciuc l-a adus pe Roberto Romeo

FK Miercurea Ciuc a parafat o singură achiziție până acum la nivel oficial, în această iarnă, dar nu ea și-a informat fanii cu privire la venire, ci Universitatea Cluj, care a făcut publică cedarea italianului Roberto Romeo.

În privința modificărilor din lotul echipei FK Miercurea Ciuc, la nivel oficial mai cunoaștem doar două plecări, ale lui Petre Ivanovici (32 de ani) și Klemen Nemanic (26 de ani).

Ivanovici își continuă cariera în Liga 2, ajungând la un acord și fiind prezentat de Minaur Baia Mare, iar Nemanic s-a întors în țara natală, în Slovenia, semnând cu formația de primă divizie NK Celje.

Foto: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-achizitie-din-superliga-romaniei-19258090

https://liga2.prosport.ro/liga-3/analiza-doar-un-sfert-din-locurile-care-duc-in-play-off-ul-ligii-3-sunt-ocupate-matematic-cu-trei-etape-inainte-de-finalul-sezonului-regular-situatia-pentru-play-out-este-ceva-mai-limpede-19257183

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-baia-mare-a-doua-achizitie-a-iernii-19257148

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 22 Jan. 2023, 15:04 Liga 2
Pe aceeași temă