Primele două plecări de la FK Miercurea Ciuc. Unul dintre jucători ”își continuă cariera la NK Celje”

Marius ANGHEL 15 Dec. 2022, 11:50 Liga 2
Primele două plecări de la FK Miercurea Ciuc. Unul dintre jucători ”își continuă cariera la NK Celje”

Petre Ivanovici (32 de ani) și Klemen Nemanic (26 de ani) sunt primii doi jucători care se despart de FK Miercurea Ciuc în această pauză de iarnă.

Dacă mijlocașul timișorean și-a încheiat colaborarea cu harghitenii după un sezon și jumătate, fundașul sloven părăsește Miercurea Ciuc după aproape o jumătate de an.

Petre Ivanovici și Klemen Nemanic și-au încheiat colaborarea cu FK Miercurea Ciuc

Clubul din Secuime a anunțat joi dimineață, 15 decembrie, că a ajuns la un acord de reziliere a contractelor cu Petre Ivanovici (foto text, în stânga) și Klemen Nemanic (foto text, în dreapta).

”Petre, Klemen, vă mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru echipă, vă dorim mult succes pe viitor!”, a transmis FK Miercurea Ciuc.

Ivanovici a semnat cu FK Miercurea Ciuc în vara anului 2021, după despărțirea de Poli Timișoara. În ediția trecută de Liga 2 a evoluat în 23 de meciuri și a marcat 5 goluri. Și în acest sezon a fost unul dintre jucătorii de bază, în primele 16 etape fiind utilizat în 15 jocuri, în 11 intrând ca titular. A fost schimbat, însă, de opt ori, a totalizat 886 de minute pe teren și a înscris un gol, cel din victoria cu 3-2 cu Gloria Buzău.

În schimb, Nemanic a semnat cu ciucanii în vara anului 022, la începutul sezonului actual și a fost utilizat în 13 jocuri, de 10 ori ca titular și o dată fiind înlocuit. A acumulat 931 de minute pe teren și a înscris un gol, în succesul cu 3-0 cu Minaur Baia Mare.

Potrivit informațiilor furnizate de club, slovenul se va întoarce în fața natală și ”își continuă cariera în echipa NK Celje”, semn că despărțirea a venit la cererea acestuia.

Ciucanii își caută antrenor după ce au încheiat prima parte a sezonului în afara locurilor de play-off

Aceștia sunt primii doi jucători de care FK Miercurea Ciuc se desparte în această iarnă.

Echipa se află pe locul 7, prima poziție sub locurile de calificare play-off, cu 25 de puncte acumulate în 16 jocuri, deci nu se află în obiectiv.

Ciucanii sunt în cautarea unui nou antrenor principal, după ce înainte de ultimul meci oficial din 2022 au renunțat la Francisc Dican. În ultimul joc interimatul a fost asigurat de directorul tehnic Laszlo Csaba.

În ultima perioadă, cu echipa harghiteană s-au pregătit Richard Vernes, un mijlocaș maghiar de 30 de ani, și Andrei Gheralia, un mijlocaș de 19 ani care ultima dată a fost la FC Torino U19, aceștia putând fi primele achiziții pentru partea secundă a campionatului.

Foto: Leczki Jozsi (Mediafax Foto) și FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-discutii-cu-fc-botosani-19256482

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-achizitie-a-cs-comunal-selimbar-in-aceasta-iarna-vorbeste-despre-un-proiect-ambitios-la-echipa-fara-drept-de-promovare-fundasul-se-bucura-ca-va-fi-antrenat-din-nou-de-claudiu-niculescu-si-ca-ar-19256505

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u19-si-a-aflat-adversarele-de-la-turul-de-elita-de-cine-trebuie-sa-treaca-pentru-calificarea-la-euro-19256190

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-e-foarte-aproape-de-o-achizitie-importanta-un-fotbalist-cu-peste-100-de-meciuri-in-prima-liga-maghiara-la-discutii-cu-conducerea-19255362

Marius ANGHEL 15 Dec. 2022, 11:50 Liga 2
Pe aceeași temă