FK Miercurea Ciuc, achiziție pentru atacarea play-off-ului Ligii 2! Ciucanii au adus un fotbalist din SuperLiga României

Andrei PASCU 17 Jan. 2023, 16:20 Liga 2
FK Miercurea Ciuc, achiziție pentru atacarea play-off-ului Ligii 2! Ciucanii au adus un fotbalist din SuperLiga României

FK Miercurea Ciuc este pe cale să își reia la rândul ei pregătirile, la fel ca celelalte echipe din Liga 2, însă până acum, în 2023, nu a făcut public vreun detaliu. Cu toate acestea, Universitatea Cluj a informat că italianul Roberto Romeo a fost cedat la formația ciucană.

FK Miercurea Ciuc, achiziție importantă: Roberto Romeo 

În vârstă de 32 de ani, Roberto Romeo este un fotbalist cu mare experiență, care cunoaște fotbalul românesc, întrucât a îmbrăcat tricoul fostului club Gaz Metan Mediaș de 149 de ori în opt ani și jumătate. 128 de prezențe au fost bifate în prima ligă.

Chiar dacă poziția de bază a italianului este cea de fundaș dreapta, poate juca și ca mijlocaș dreapta, fiind un fotbalist versatil, care va ajuta cu siguranță FK Miercurea Ciuc.

Odată cu acest contract semnat cu formația din Liga 2, italianul ajunge la trei echipe în fotbalul românesc, în care joacă din urmă cu aproape 10 ani, din septembrie 2013. A petrecut opt ani și jumătate la fosta Gaz Metan Mediaș, iar la ”U” Cluj a ajuns în ianuarie 2022.

Roberto Romeo, noua achiziție a echipei FK Miercurea Ciuc

În prima parte a sezonului de SuperLiga României, Roberto Romeo a prins numai opt meciuri pentru Universitatea Cluj, fără să marcheze.

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu formația FK Csíkszereda Miercurea Ciuc pentru transferul jucătorului Roberto Romeo (32 de ani).

Sosit pe Cluj Arena de la Gaz Metan Mediaș în pauza de iarnă a sezonului trecut, Roberto Romeo a strâns 22 de prezențe în tricoul alb-negru în toate competițiile. Fundașul dreapta a înscris un gol pentru U în partida cu Concordia Chiajna din etapa a cincea a play-off-ului ligii secunde.

Îi mulțumim pentru contribuția adusă la promovarea echipei în prima ligă și îi dorim mult succes în noul capitol din cariera sa”, este anunțul făcut de Universitatea Cluj pe site-ul oficial, marți.

FK Miercurea Ciuc a reziliat cu doi jucători la nivel oficial

În privința modificărilor din lotul echipei FK Miercurea Ciuc, la nivel oficial cunoaștem doar două plecări, ale lui Petre Ivanovici (32 de ani) și Klemen Nemanic (26 de ani).

Ivanovici își continuă cariera în Liga 2, ajungând la un acord și fiind prezentat de Minaur Baia Mare, iar Nemanic s-a întors în țara natală, în Slovenia, semnând cu formația de primă divizie NK Celje.

FK Miercurea Ciuc încă mai speră la play-off-ul de Liga 2

Pe locul 7 se află FK Miercurea Ciuc înaintea reluării Ligii 2, înaintea ultimelor runde din sezonul regular din 2023, având 25 de puncte. E la un punct de Gloria Buzău, locul 6. Ciucanii sunt la diferență de opt puncte de liderul din acest moment, Steaua, și la șase puncte de locul 2, Politehnica Iași.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-absent-de-la-ultimele-antrenamente-ale-lui-dinamo-19258083

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-a-plecat-in-cantonament-19258074

https://liga2.prosport.ro/seria-1/croatul-matija-katanec-a-semnat-cu-poli-iasi-este-a-treia-achizitie-a-iernii-pentru-moldoveni-care-s-au-decis-in-privinta-portarului-knoflach-19258071

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-s-a-reunit-cu-un-lot-de-28-de-jucatori-sase-fiind-nou-veniti-ovidiu-herea-va-parte-din-stafful-lui-eugen-trica-19258060

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-si-a-anuntat-programul-amicalelor-insa-inca-nu-si-cunoaste-adversarii-din-cantonamentul-din-turcia-19258053

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-s-a-reunit-cu-jucatori-de-la-timisorenele-poli-si-ripensia-dar-si-cu-alte-noutati-cosmin-stan-saptamana-aceasta-va-fi-atipica-pentru-fotbalul-din-romania-19258046

Andrei PASCU 17 Jan. 2023, 16:20 Liga 2
Pe aceeași temă