”FC U” Craiova, probleme cu accidentările înaintea reluării Ligii 2. Patru jucători au ieșit din programul de pregătire al lui Ovidiu Stângă

Autor: Andrei PASCU Publicat: 09 Feb. 2021, 17:44 Actualizat: 09 Feb. 2021, 17:52 Liga 2
”FC U” Craiova, probleme cu accidentările înaintea reluării Ligii 2. Patru jucători au ieșit din programul de pregătire al lui Ovidiu Stângă

U Craiova 1948 SA are ceva probleme de efectiv înaintea startului Ligii 2 în 2021. Oltenii au în acest moment patru jucători pe care Ovidiu Stângă nu poate conta la ședințele de pregătire următoare, iar prezența lor pentru prima partidă oficială este sub semnul întrebării.

”FC U” Craiova are nu mai puțin de patru accidentați în acest moment

Fundașii Marian Anghelina (29 de ani) și Costinel Gugu (28 de ani) și atacanții Ignacio Cacheiro (27 de ani) și Robert Răducanu (24 de ani) sunt în acest moment accidentați, potrivit Ediție, și nu se află în programul normal al echipei. Prima partidă oficială a oltenilor din 2021 este programată în ultimul weekend din februarie, în runda a 17-a din Liga 2, cu Concordia Chiajna, în deplasare.

Despre accidentări vorbea și antrenorul Ovidiu Stângă la finalul confruntării amicale cu CSM Reșița, în care U Craiova 1948 SA s-a impus cu 2-1.

Mai e mult până începe campionatul și urmează o perioadă în care mai putem pierde jucători.Avem deja patru jucători accidentați. Sper să fiu inspirat în alegerea primului 11 și să mă ajute băieții ca să ne îndeplinim obicetivul. Vreau să joc ofensiv, dar acum adversarul ne-a surprins de multe ori, în prima repriză. Dacă nu ne organizăm bine, vom suferi. Sper să avem altă prospețime, atunci când voi cristaliza primul 18.

Cu jocul din prima repriză, abia putem intra în play-off! Între primul loc și locul 10, o dată cu retragerea celor de la Turnu Măgurele, distanța este foarte mică. Cu trei înfrângeri sau trei victorii, se poate răsturna clasamentul. Nu vom mai aduce alți jucători, cel puțin momentan”, declara Ovidiu Stângă la momentul respectiv.

”FC U” Craiova a avut parte de o perioadă de pregătire intensă, cu alte patru meciuri de verificare în afara celui cu CSM Reșița. A înregistrat următoarele rezultate: 9-0 cu Kids Tâmpa Brașov5-2 cu Mostiștea Ulmu0-0 cu FC Voluntari 2 și 0-1 cu CSM Slatina.

”FC U” Craiova reia campionatul de pe primul loc 

Din sezonul regular, U Craiova 1948 SA mai mare programate cinci meciuri. Astfel, până când se va trage linie peste Liga 2, moment în care echipele vor fi împărțite în grupe de promovare și retrogradare, liderul mai are de jucat cu: Concordia Chiajna (deplasare), CS Mioveni (acasă), ”U” Cluj (deplasare), Farul (acasă) și CSM Reșița (deplasare). Primul meci pentru olteni trebuia să aibă loc cu Turris Oltul (acasă), dar echipa s-a retras din campionat.

Oltenii se află pe locul 1 în Liga 2, cu 30 de puncte acumulate în 14 meciuri. Prima clasată în acest moment sub pozițiile care duc în play-off este FK Csikszereda, 22 de puncte

 

Foto: Fotbal Club Universitatea 1948

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 09 Feb. 2021, 17:44 Actualizat: 09 Feb. 2021, 17:52 Liga 2
Pe aceeași temă