”FC U” Craiova a scăpat de COVID-19. Fotbaliștii cu semnul întrebării au ieșit negativ la ultima testare. Lotul deplasat pentru partida cu FK Csikszereda și reacția lui Nicolo Napoli

Răzvan STÎNGĂ 04 Sep. 2020, 15:34 Liga 2
”FC U” Craiova a scăpat de COVID-19. Fotbaliștii cu semnul întrebării au ieșit negativ la ultima testare. Lotul deplasat pentru partida cu FK Csikszereda și reacția lui Nicolo Napoli

Marian Stoenac (mijlocaș, 27 de ani) și Radu Criștiu (fundaș stânga, 22 de ani), jucătorii de la U Craiova 1948 SA ale căror rezultatele de COVID-19 la testarea din 2 septembrie au ieșit neconcludente, au repetat analizele următoarea zi. Acestea au indicat că fotbaliștii nu mai au în organism virusul, potrivit Ediție. În acest moment, Nicolo Napoli are tot lotul la dispoziție și poate aborda meciurile următoare fără probleme.

”FC U” Craiova s-a antrenat la Mediaș 

În etapa a doua a Ligii 2, ”FC U” Craiova va juca sâmbătă, de la 20:00, pe terenul echipei FK Csikszereda. Aceeași sursă precizează că oltenii s-au antrenat joi la Mediaș, în drum spre Miercurea Ciuc, acolo unde vor ajunge vineri seară.

Lotul celor de la ”FC U” Craiova pentru confruntarea cu FK Csikszereda:

  • Popa, Mogoșanu, Mario Enache – Gâț, Negru, Diakate, Diallo, Gugu, Huyghebaert – Raicea, Anghelina, Pop, Cristea, Albu, Zimța, Blidar, Al. Munteanu – Răducanu, Bălan, Ciolacu

Oltenii nu au evoluat în prima etapă din Liga 2, pentru că întâlnirea cu Ripensia a fost anulată, după ce șase jucători ai alb-albaștrilor au fost testați pozitiv. La acel moment, portarii Robert Popa (17 ani), Sorin Mogoșanu (27 de ani) și Mario Enache (16 ani) și jucătorii de câmp Costinel Gugu (28 de ani), Radu Criștiu (22 de ani) și Vlad Pop (20 de ani) au ieșit ca fiind purtători ai virusului.

Acum, toți au scăpat de noul coronavirus și pot juca. Meciul restant cu timișorenii va avea loc miercuri, 9 septembrie, la patru zile după confruntarea cu FK Csikszereda.

Nicolo Napoli: ”Știu că anumiți suporteri nu sunt mulțumiți de faptul că am venit” 

Antrenorul Nicolo Napoli a vorbit despre duelul de la Miercurea Ciuc. A prefațat confruntarea, dar a deschis și subiectul referitor la protestele suporterilor clubului oltean, care i-au cerut plecarea imediat după ce a fost numit în locul lui Eugen Trică.

Gândurile sunt bune. Am venit aici, pentru că m-a chemat domnul Mititelu. Avem ceva de lucru, sunt de puține zile aici, dar avem un lot bun. Avem un campionat de Liga 2 foarte greu. Așa e pentru toată lumea, toate echipele. Sunt multe echipe de tradiție și noi avem în minte asta. Vedem ce se întâmplă, dar eu cred că echipa va face un meci foarte bun. Putem să ajungem în play-off la final. 

Am avut băieți cu COVID, dar acum avem acest prim meci, unul foarte greu. E o echipă foarte bună, care stă bine în teren. Mergem să facem o partidă bună, să câștigăm. Avem nevoie de suporteri, trebuie să fie alături de noi. Știu că anumiți suporteri nu sunt mulțumiți de faptul că am venit. Încercăm să ne îndeplinim obiectivul, să promovăm”, a declarat Nicolo Napoli pentru FC Universitatea Craiova 1948.

Foto: FC Universitatea Craiova 1948 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 04 Sep. 2020, 15:34 Liga 2
Pe aceeași temă