”FC U” Craiova și-a programat primele trei meciuri amicale. Ovidiu Stângă își testează jucătorii cu echipe din Liga 2 și mai are în plan alte trei partide de verificare

Răzvan STÎNGĂ 12 Jan. 2021, 17:14 Liga 2
”FC U” Craiova și-a programat primele trei meciuri amicale. Ovidiu Stângă își testează jucătorii cu echipe din Liga 2 și mai are în plan alte trei partide de verificare

U Craiova 1948 SA a început sâmbătă, 9 ianuarie, antrenamentele, iar acum a stabilit și primele meciuri amicale din perioada de pregătire. Oltenii au programat la finalul lunii ianuarie și în luna februarie trei partide cu adversari importanți, din Liga 2.

”FC U” Craiova, amicale cu Petrolul, CSM Reșița și Pandurii 

Astfel, primul test va avea loc pe 30 ianuarie, contra Petrolului, iar în februarie sunt stabilite alte două. Pe 6, ”FC U” Craiova o va înfrunta pe CSM Reșița, iar pe 13 pe Pandurii. Potrivit Ediție, antrenorul Ovidiu Stângă are în plan să mai ia încă trei meciuri amicale, pe lângă cele stabilite până acum. Zilele următoare, vor fi anunțate și celelalte, după ce vor fi găsiți adversarii.

Cristian Bobar, președintele echipei CSM Reșița, a vorbit pe seama amicalului dintre clubul său și liderul Ligii a 2-a.

”Jucăm de fiecare dată cu mare plăcere împotriva Craiovei, fie că este vorba de meci amical sau de meci oficial. FC Universitatea este o echipă de tradiție din fotbalul românesc, iar pe data de 6 februarie ne vom întâlni într-un meci de pregătire. Partida se va juca la Severin. Așteptăm cu mare interes acest meci. Ne vom întâlni și cu Călin Cristea, fostul nostru jucător, cel care acum este la Craiova”, a declarat Bobar pentru sursa amintită.

”FC U” Craiova anunța un cantonament în perioada 20 ianuarie – 1 februarie 

”FC U” Craiova va efectua un stagiu pe plan local, după care va merge într-un cantonament din România, dar destinația nu se cunoaște până acum. Clubul voia să organizeze stagiul centralizat în Turcia, dar din cauza faptului că țara a intrat în zona galbenă, acesta s-a anulat.

Perioada cantonamentului era anunțată de antrenorul Ovidiu Stângă pentru 20 ianuarie – 1 februarie.

”O să urmeze un program de pregătire pe plan local, iar de pe 20 ianuarie până pe 1 februarie vom pleca într-un cantonament în ţară. Înaintea plecării în acest cantonament vom face un meci de verificare, apoi o să mai facem un meci înaintea startului campionatului, iar în cantonamentul din ţară vom mai juca trei, patru-meciuri.

Apropo de lot, poate că numeric este prea mare, dar ţinând cont de situaţia cu pandemia în care ne aflăm acum, totuşi avem un lot numeric bun. Am încredere în jucătorii aduşi, iar dacă ei au fost aduşi, atunci înseamnă că sunt de nivelul echipei noastre”, spunea Ovidiu Stângă.

”FC U” Craiova mai are șase meciuri programate în sezonul regular în Liga 2, în 2021 cu: Turris Oltul (acasă), Concordia Chiajna (deplasare), CS Mioveni (acasă), ”U” Cluj (deplasare), Farul (acasă) și CSM Reșița (deplasare).

Foto: Fotbal Club Universitatea 1948

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Jan. 2021, 17:14 Liga 2
Pe aceeași temă