Dan Alexa l-a bătut pe Costin Lazăr. FC Brașov, victorie lejeră în amicalul cu ACS Câmpulung Muscel. Daniel Dumbravă, golul meciului

Adi MARICA 12 Jul. 2023, 14:55 Liga 2

FC Brașov a câștigat amicalul disputat miercuri, pe Stadionul Tineretului, ACS Câmpulung Muscel (Liga 3), scor 3-0.

Golurile victoriei echipei antrenate de Dan Alexa au fost marcate de Călin Popescu, minutul 37, Lascu, minutul 69, Dumbravă, minutul 72.

Fundașul Daniel Dumbravă a marcat golul meciului, șut din voleu de la 12 metri lateral stânga, mingea a lovit bara din stânga și a intrat în plasă.

Călin Popescu a deschis scorul pentru FC Brașov

Dan Alexa a început amicalul cu o formulă inedită, cu mulți juniori, doar Micu, Oltean, Vasile Constantin fiind jucători din prima echipă, plus mijlocașul Călin Popescu, fost la FC Hermannstadt, care se pregătește de o bună perioadă la Brașov.

Puștii testați de Dan Alexa, Andrei Mihăilă (2) și Vl. Marica au avut primele ocazii ale jocului, apoi Călin Popescu a deschis scorul după o respingere a portarului Movilă.

În startul reprizei secunde, elevii lui Costin Lazăr  au îndrăznit mai mult și chiar au avut două ocazii mari la poarta lui Micu. Un alt puști testat de Alexa, fundașul Alex Adamcsik, fost pe la Padova U 19, a fost eliminat în minutul 57 pentru un fault dur la mijlocul terenului.

Brașovenii nu au jucat în 10, pentru că din minutul 60, Alexa trimis în teren toți jucătorii de bază, iar diferența s-a văzut rapid pe tabelă.

Dan Alexa, tot înainte: ”Să fim pregătiți pentru un verdict favorabil la TAS”

Dan Alexa spune că echipa brașoveană își continuă programul normal de pregătire în așteptarea verdictului de la TAS.

”Important este ca noi să fim pregătiți pentru un verdict favorabil la TAS”, a spus ”Chirurgul”, care a remarcat și doi juniori în amicalul cu ACS Câmpulung Muscel:

Sunt câțiva tineri talentați pe care vrem să-i semnăm, cum sunt Mihăilă și Marica. În ultimele 30 de minute au jucat jucătorii experimentați și s-a văzut.

Încercăm să mai aducem jucători, chiar dacă nu sunt cei care eu i-aș fi dorit. Am spus că nu ne vom abate să de la programul stabilit.

Lazăr e prietenul meu, dar astăzi a fost o diferență de eșalon, dar și de valoare. Costin are o echipă bună pentru Liga a 3-a, o echipă organizată. Sper să aibă liniște pentru a progresa ca antrenor”, a spus Alexa, care a precizat că echipa va intra în cantonament ”de joi sau vineri”.

Urmează testul cu CSM Ceahlăul pentru FC Brașov

Până acum, FC Brașov a jucat șase meciuri de pregătire. Brașovenii au început cu două ”jocuri” a câte 45 de minute în triunghiularul de la Ghimbav, cu Farul (1-1) și Poli Iași (0-0), apoi s-au impus cu 12-0 în fața celor de la Inter Cristian (Liga 4 Brașov) au pierdut cu 3-1 cu CFR Cluj, au câștigat cu 5-1 cu Olimpic Zărnești (Liga 3) și 3-0 cu FC Muscelul Câmpulung.

Următorul amical al brașovenilor este programat sâmbătă, pe Tineretului, cu CSM Ceahlăul (Liga 2).

FC Brașov – ACS Câmpulung Muscel 3-0 (1-0)

  • Au marcat: Călin Popescu 37, Lascu 69, Dumbravă 72

FC Brașov: Sebastian Micu – Robert Hamciuc (46 Lascu), Alex Adamcsik, Andrei Vasu, Tudor Oltean (46 Fabrizio Constantin ), Alberto Țica – Răzvan Iorga, Vasile Constantin (34 Fernando Dobre, 46 Alexandru Toderașcu ), An. Mihăilă (46 Marco Popescu), Vl. Marica – Călin Popescu
*Din minutul 60 au întrat Daniel Mutu – Tomislav Sorsa, Marius Burlacu, Ivan Fustar, Ciprian Perju, Daniel Dumbravă, Diogo Izata, Rareș Lazăr, Dan Spătaru, Ștefan Blănaru
Antrenor: Dan Alexa

ACS Câmpulung Muscel: Dennis Movilă- Andrei Stelea, Vlăduț Bălan, Gabi Matei, Luca Stancu – Elvis Ciaccio, Steve Ndah, Codruț Turcin, Ionuț Jenaru, Antonio Niță – Boby Grancea
Antrenor: Costin Lazăr

Cartonaș roșu: Alex Adamcsik 57

Foto: Monitorul Expres

https://liga2.prosport.ro/seria-1/retrospectiva-cifrica-a-sezonului-de-liga-2-2-19277126

https://liga2.prosport.ro/liga-3/inca-cinci-jucatori-ce-au-evoluat-la-ghiroda-cercetati-pentru-pariuri-ce-spune-clubul-19277121

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-mai-organizeaza-un-cantonament-19277118

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-sansa-pentru-fc-brasov-la-tas-19277111

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-prima-victorie-in-stagiul-de-la-tarlungeni-19277108

https://liga2.prosport.ro/liga-3/poli-timisoara-fara-antrenor-principal-in-cel-mai-fierbinte-loc-din-oras-19277104

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ripensia-dispare-rusinos-clubul-s-a-desfiintat-19277097

 

 

 

Adi MARICA 12 Jul. 2023, 14:55 Liga 2
Pe aceeași temă