FC Brașov, victorie la scor în amicalul cu Olimpic Zărnești. Reacțiile antrenorilor Dan Alexa și Mihai Stere

Adi MARICA 09 Jul. 2023, 13:09 Liga 2

FC Brașov a câștigat cu 5-1 (1-0 la pauză), meciul amical disputat, sâmbătă, la baza sportivă ”Campo Verde” din Ghimbav, cu Olimpic Zărnești. Golurile victoriei echipei brașovene au fost marcate de Dan Spătaru, Blănaru, V. Constantin, Marica si Cărăruș, iar pentru zărneșteni a punctat Marinescu.

FC Brașov, succes la scor cu Olimpic Zărnești

Brașovenii au dominat jocul în startul meciului, au deschis scorul prin Dan Spătaru și au mai ratat câteva ocazii prin Lascu si Blănaru. Pe finalul reprizei, elevii lui Mihai Stere au ratat două ocazii mari de a egala prin Vlad Berloiu și Alexandru Ilie.

Cu doar un antrenament efectuat înaintea acestui meci, zărneștenii au căzut fizic din minutul 60, iar echipa lui Dan Alexa s-a desprins și a câștigat lejer cu 5-1.

Dan Alexa, reacție după victoria obținută de FC Brașov: ”Test util”

Antrenorul lui FC Brașov consideră că amicalul cu Zărnești  și-a atins scopul.

Un test util, am întâlnit o echipă agresivă și bine organizată.  Și noi, și cei de la Zărnești, suntem în perioada de pregătire și nu avem prospețime. Mă bucur că nu avem jucători accidentați.

Miercuri sau joi vom intra în cantonament, iar săptămâna viitoare vom mai juca două meciuri amicale, miercuri cu ACS  Muscelul Câmpulung  Elite și sâmbătă cu Ceahlăul”,  a spus Alexa. Referitor la transferul lui Alexandru Dandea, Alexa a spus că „este un jucător le care îl cunosc foarte bine, l-am antrenat și la Astra, este un jucător cu experiență care ne poate ajuta„.

Mihai Stere, reacție după FC Brașov – Olimpic Zărnești: ”Suntem la început”

De cealaltă parte, Mihai Stere, antrenorul lui Olimpic Zărnești, s-a declarat mulțumit de modul în care s-a exprimat echipa sa în primele 60 de minute.

Noi am făcut doar un singur antrenament înaintea acestui prim joc amical în care am întâlnit o echipă mult mai avansată ca nivel de pregătire. Mă bucur că timp de 50-60 de minute am ajuns să avem și  ocazii de a marca.

Suntem la început, sper ca în următoarele săptămâni să ajungem la un nivel cât mai aproape de ce am fost sezonul trecut.

Alexandru Ilie este un plus, este un jucător bun, care ne poate ajuta să ne îndeplinim obiectivul din noul sezon. Eu sunt convins că dacă vom reuși să aducem doi jucători underi buni și încă un jucător cu experiență putem spera la mai mult în noul sezon al Ligii a 3-a„, a spus Stere.

FC Brașov – Olimpic Zărnești, pe ritmuri de petrecere

Amicalul disputat la baza „Campo Verde” din Ghimbav s-a disputat pe ritmuri de muzică de petrecere, asta pentru că în baza sportivă este un centru de evenimente  care găzduia o nuntă!

Până acum, FC Brașov a jucat cinci meciuri de pregătire. Brașovenii au început cu două ”jocuri” a câte 45 de minute în triunghiularul de la Ghimbav, cu Farul (1-1) și Poli Iași (0-0), apoi s-au impus cu 12-0 în fața celor de la Inter Cristian (Liga 4 Brașov) și au pierdut cu 3-1 amicalul cu CFR Cluj, iar sâmbătă au câștigat cu 5-1 cu Olimpic Zărnești (Liga 3).

FC Brașov – Olimpic Zărneşti 5-1 (1-0)

  • Au marcat : Dan Spătaru 21, Ștefan Blănaru 57, Vali Constantin 65, Marica 75, Cărăruș 84/ Marinescu 77

FC Braşov: Micu (60 Mutu, 75 Aby Popa) – Burlacu (46 Cărăruș), Lazăr, Perju (46 Dumbravă) – Sorsa, Dan Spătaru, Vasile Constantin, Izata (46 Iorga) , Țică (46 Olteanu) – Lascu, Blănaru
Au mai jucat:   Andrei Vasu,  Adrian Perenyi, Marco Popescu,  Marica, An. Mihăilă,  Hamciuc
Antrenor: Dan Alexa

Olimpic Zărnești : Florescu –  Năstase Șerban, Căldărea, Mielușoiu – Codreanu, Micliș,  Berloiu, Al. Ilie- Marinescu, Horia Ilie
Au mai jucat:  Marcu, Sergiu Mihai, Dobre, Lazăr și Doboș Szolt
Antrenor: Mihai Stere

Foto: Monitorul Expres

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-finalizat-cantonamentul-de-vara-19277002

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-a-pierdut-amicalul-cu-cfr-cluj-19276998

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-dandea-s-a-inteles-cu-fc-brasov-19276995

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targovivte-si-unirea-slobozia-s-au-intalnit-in-amical-19276990

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-victorie-la-scor-cu-minaur-baia-mare-19276976

Adi MARICA 09 Jul. 2023, 13:09 Liga 2
Pe aceeași temă