FC Brașov a efectuat vizita medicală, însă mai mulți jucători importanți și-au prelungit vacanța. Echipa lui Dan Alexa joacă amicale cu ultimele două campioane

Adi MARICA 16 Jun. 2023, 16:03 Liga 2
FC Brașov a efectuat vizita medicală, însă mai mulți jucători importanți și-au prelungit vacanța. Echipa lui Dan Alexa joacă amicale cu ultimele două campioane

Dan Alexa sună, luni, 19 iunie 2023, adunarea la FC Brașov. Până atunci, jucătorii echipei au avut programată, miercuri și joi, vizita medicală. Doar că mai multe vedete au lipsit motivat sau nu de la testele medicale.

”Vedetele” de la FC Brașov și-au prelungit vacanța

Printre jucătorii care au lipsit de la testele medicale se numără fundașul Ivan Fustar (33 de ani), mijlocașul portughez Diogo Izata (26 de ani), atacantul bulgar Milcho Angelov (28 de ani) și atacantul Adi Chică Roșă (24 de ani).

Diogo Izata a plecat în vacanță având o ofertă din Portugalia, însă Alexa nu agreează varianta să piardă un fotbalist de bază. ”Un lucru este clar, el trebuie să se prezinte la reunire. Probabil că vrea să revină acasă, în Portugalia. El este și un tip, așa, mai mămos, dar eu știu că este jucătorul nostru și va fi la Brașov și sezonul viitor”, spunea Alexa.

Nici situația lui Angelov nu este clară. Golgheterul echipei, dar și al play-out-ului Ligii 2, cu 16 goluri marcate, are de recuperat restanțe financiare mai vechi și încă nu a semnat un nou contract. Având și ceva oferte bune din România, șansele ca Angelov să rămână la Brașov sunt minime dacă șefii clubului nu fac rost urgent de bani.

Și situația lui Chică Roșă este complicată. Atacantul împrumutat de la FC Botoșani este dorit în continuare la Brașov, dar totul depinde de oficialii clubului din SuperLiga.

În schimb, Fustar este așteptat la reunirea lotului după ce croatul a semnat un nou contract cu FC Brașov.

La teste nu au fost prezenți nici mijlocașul Robert Boboc (28 de ani) sau atacantul Tudor Cociș (19 ani), semn că aceștia nu vor continua la FC Brașov.

În schimb, la vizita medicală au fost prezenți Bradley Diallo, fundașul central de 32 de ani, primul jucător intrat în vacanță, dar și fundașul Tomislav Sorsa (34 de ani). Sorsa va continua la Brașov, însă situația lui Diallo este incertă, acesta urmând să discute cu șefii clubului dacă va continua sau nu la echipa brașoveană.

FC Brașov, amicale cu Farul și CFR Cluj

Luni dimineața, Dan Alexa va conduce prima ședință de pregătire a verii. În perioada 3-15 iulie, FC Brașov va efectua un stagiu de pregătire pe plan local.

Brașovenii au perfectat opt meciuri de pregătire, cele mai importante teste fiind cu Farul și CFR Cluj.

Programul amicalelor stabilite până acum de FC Brașov:

23 iunie: FC Brașov – Farul Constanța
1 iulie: FC Braşov – Inter Cristian (liga 4 Brașov)
4 iulie: FC Braşov – CFR Cluj
8 iulie: FC Braşov – Olimpic Zărneşti
12 iulie: FC Brașov – ACS Muscelul Câmpulung Elite
15 iulie: FC Braşov – Ceahlăul Piatra Neamţ
19 iulie: FC Braşov – Unirea Slobozia
22 iulie: FC Brașov – AFC Odorheiu Secuiesc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-mutari-surpriza-la-inceputul-campaniei-de-achizitii-a-luat-doi-jucatori-din-liga-2-si-un-altul-de-la-o-retrogradata-din-superliga-19275110

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-scapat-de-interdictia-la-transferuri-primita-de-la-fifa-marin-mitran-asteapta-acum-banii-publici-avem-incredere-in-autoritatile-locale-pentru-a-putea-intra-in-normalitate-19274969

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-si-a-stabilit-primele-amicale-ale-verii-duel-cu-cfr-cluj-si-un-posibil-nou-amical-cu-campioana-19274921

Adi MARICA 16 Jun. 2023, 16:03 Liga 2
Pe aceeași temă