FC Brașov și-a stabilit primele amicale ale verii. Duel cu CFR Cluj și un posibil nou amical cu campioana

Adi MARICA 13 Jun. 2023, 12:00 Liga 2
FC Brașov și-a stabilit primele amicale ale verii. Duel cu CFR Cluj și un posibil nou amical cu campioana

FC Brașov a anunțat primele amicale ale verii. Echipa antrenată de Dan Alexa va începe pregătirea noului sezon de Liga 2, ediția 2023-2024, în data de 19 iunie, iar primul joc test al verii este programat în data de 1 iulie cu Inter Cristian, locul 3 în Liga 4 Brașov și câștigătoarea fazei județene a Cupei României.

În data de 4 iulie, FC Brașov are stabilit un prim amical tare, cu CFR Cluj, iar alte jocuri de pregătire sunt perfectate cu Olimpic Zărnești (Liga 3), Ceahlăul, echipă nou-promovată în Liga 2, și Unirea Slobozia (L2).

FC Brașov, discuții avansate pentru un amical cu Farul

În ultimele zile, Gică Hagi și Dan Alexa au purtat discuții pentru un nou amical între Farul și FC Brașov.

Campioana României merge în cantonament la Poiana Brașov din 15 iunie, iar în ultima zi a stagiului de pregătire, pe 23 iunie, Hagi ar dori un amical cu echipa lui Dan Alexa.

Cele două echipe s-au întâlnit și în vara trecută, la Ghimbav, iar ”marinarii” s-au impus cu scorul de 3-1. Încă de la finalul sezonului trecut, Dan Alexa s-a arătat un susținător al Farului în lupta pentru câștigarea titlului împotriva FCSB.

”Farul este cea mai bună echipă din campionat, are cel mai bun ritm si joacă cel mai bun fotbal. În primul rând e foarte greu să-i bați, în schimb le este foarte ușor să te bată! Eu spun ca Farul are un fotbal foarte bun, peste nivelul Ligii 1”, declara Alexa.

Cantonament la Brașov

FC Brașov va începe pregătirile pentru noul sezon de Liga 2 în data de 19 iunie. Mai întâi, pe 14 și 15 iunie, jucătorii vor face vizita medicală.

În perioada 3-15 iulie, FC Brașov va efectua un stagiu de pregătire la Brașov, iar până la startul campionatului, programat în jurul datei de 5 august, Dan Alexa mai dorește încă trei jocuri de pregătire.

Programul amicalelor stabilite până acum de FC Brașov:

1 iulie: FC Braşov – Inter Cristian (liga 4 Brașov)
4 iulie: FC Braşov – CFR Cluj
8 iulie: FC Braşov – Olimpic Zărneşti
15 iulie: FC Braşov – Ceahlăul Piatra Neamţ
19 iulie: FC Braşov – Unirea Slobozia

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-jucator-ultima-data-la-fc-brasov-si-alti-noua-reveniti-dupa-imprumutul-la-echipe-din-liga-2-sau-liga-3-noutatile-de-la-reunirea-petrolului-19274890

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scenariu-cu-repetitie-la-fc-brasov-dan-alexa-intampina-aceleasi-probleme-ca-in-startul-sezonului-trecut-lucrurile-trebuie-reglate-sunt-promisiuni-19274849

https://liga2.prosport.ro/seria-1/probleme-mari-pentru-fc-brasov-ghidul-de-finantare-prin-care-clubul-poate-primi-bani-de-la-consiliul-local-nu-a-fost-aprobat-allen-coliban-schimb-dur-de-replici-vreti-sa-desfiintati-fc-br-19273467

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-ii-tine-pumnii-lui-hagi-sa-invinga-fcsb-si-sa-castige-titlul-in-superliga-la-inceput-mizam-pe-cfr-dar-farul-este-cea-mai-buna-echipa-din-campionat-are-un-fotbal-foarte-bun-pest-19271199

Adi MARICA 13 Jun. 2023, 12:00 Liga 2
Pe aceeași temă