Farul începe cantonamentul de 10 zile de la București. Lotul convocat de Ianis Zicu

Andrei PASCU 18 Jan. 2021, 12:38 Liga 2
Farul începe cantonamentul de 10 zile de la București. Lotul convocat de Ianis Zicu

Farul a făcut luni deplasarea în București, pentru organizarea stagiului de pregătire, unde va pregăti reluarea Ligii 2. Antrenamentele pe care le va gestiona Ianis Zicu vor avea loc la o bază sportivă, informează FC Farul Constanța.

Lotul Farului însumează 20 de jucători 

Constănțenii au făcut deplasarea în București cu un lot de 20 de jucători, din care fac parte trei portari și 17 jucători de câmp. După cum a fost comunicat de club din perioada trecută, cantonamentul se întinde pe parcursul a 10 zile, ultima zi petrecută în București fiind 28 ianuarie.

Lotul Farului:

  • Portari: Cosmin Dur-Bozoancă, Sebastian Agachi, Ștefan Fara;
  • Jucători de câmp: Marius Leca, Răzvan Greu, Paul Antoche, Dan Panait, Ionuț Ursu, Iulian Carabela, Marius Savu, Robert Băjan, Antonio Cruceru, Ion Cărăruș, Cosmin Bîrnoi, Alexandru Stoica, Florin Bălan, Robert Silaghi, Simon Măzărache, Andrei Banyoi, Ilie Damașcan.

Farul a învins cu 9-0 Farul U19 într-un meci amical. Mai sunt programate ale cinci

Farul a și jucat primul meci amical în 2021, sâmbătă, cu echipa sub 19 ani a clubului. Formația lui Ianis Zicu a învins la scor, cu 9-0. Diferența era una mare încă din prima repriză, 5-0.

În cadrul perioadei de cantonament, vor avea loc alte patru partide de verificare, cu FC Voluntari 2 (20 ianuarie), Unirea Slobozia (23 ianuarie), Dinamo 2 (26 ianuarie) și din nou FC Voluntari 2 (28 ianuarie).

După revenirea la Constanța, Farul va susține o ultimă partidă de veririficare, cu FC Viitorul 2, formație din Liga a 3-a, după care va urma prima partidă oficială din acest an. Confruntarea va avea loc în Cupa României, în 8-imi, iar Farul și-a aflat adversara. Constănțenii au fost împerecheați cu o echipă din Liga 1, Chindia Târgoviște.

Farul, două veniri și trei plecări 

Farul a perfectat primele două transferuri din această iarnă. ”Marinarii” au anunțat aducerile fundașului Marius Savu (19 ani), fost la Vedița Colonești, și atacantului Ilie Damașcan (25 de ani), fost la Turris Oltul.

În același timp, Farul s-a despărțit de doi jucători într-o zi. Constănțenii au reziliat contractele cu portarul Andrei Udeanu (22 de ani) și cu mijlocașul Denis Hordouan (21 de ani). Udeanu a venit la Farul la începutul campionatului, în timp de Hordouan a evoluat la Constanța și sezonul precedent.

Cei doi nu au fost utilizați prea mult de antrenorul Ianis Zicu. Au fost mai mult rezerve. Udeanu a prins doar patru partide, în timp ce mijlocașul a fost utilizat în șapte meciuri. Stagiunea precedentă, Denis Hordouan a fost folosit în 11 confruntări. Anterior, de la Farul a mai plecat și fundașul Viorel Lică (25 de ani), la Petrolul.

Foto: FC Farul Constanța

 

Andrei PASCU 18 Jan. 2021, 12:38 Liga 2
Pe aceeași temă