Încă două plecări de la Farul. Constănțenii au reziliat contractele cu doi fotbaliști utilizați puțin în prima parte a campionatului

Răzvan STÎNGĂ 17 Jan. 2021, 15:41 Liga 2
Încă două plecări de la Farul. Constănțenii au reziliat contractele cu doi fotbaliști utilizați puțin în prima parte a campionatului

Farul s-a despărțit de doi jucători într-o zi. Constănțenii au reziliat contractele cu portarul Andrei Udeanu (22 de ani) și cu mijlocașul Denis Hordouan (21 de ani). Udeanu a venit la Farul la începutul campionatului, în timp de Hordouan a evoluat la Constanța și sezonul precedent.

Farul nu s-a bazat prea mult pe cei doi în prima parte a campionatului 

Cei doi nu au fost utilizați prea mult de antrenorul Ianis Zicu. Au fost mai mult rezerve. Udeanu a prins doar patru partide, în timp ce mijlocașul a fost utilizat în șapte meciuri. Stagiunea precedentă, Denis Hordouan a fost folosit în 11 confruntări. Anterior, de la Farul a mai plecat și fundașul Viorel Lică (25 de ani), la Petrolul.

Clubul nostru a încheiat raporturile contractuale cu jucătorii Andrei Udeanu și Denis Hordouan pe cale amiabilă

Le mulțumim pentru munca depusă în tricoul alb-albastru și le urăm succes!”, a anunțat FC Farul Constanța, cu privire la despărțirea de cei doi.

Farul a și adus doi jucători 

Farul a perfectat primele două transferuri din această iarnă. ”Marinarii” au anunțat aducerile fundașului Marius Savu (19 ani), fost la Vedița Colonești, și atacantului Ilie Damașcan (25 de ani), fost la Turris Oltul.

În ceea ce-l privește pe vârful Damașcan, acesta a ajuns în vară în România, la echipa din Turnu Măgurele, pentru care în acest sezon a jucat nouă meciuri și a marcat un gol. El a plecat de acolo, la fel ca și alți zeci de jucători, din cauza problemelor financiare.

În ceea ce-l privește pe Marius Savu, acesta a venit din Liga 3, de la Vedița Colonești. A făcut un parcurs bun în acest sezon, în eșalonul al treilea, iar Ianis Zicu a considerat că ar putea să aibă nevoie de el într-un an în care vrea să promoveze în Liga 1.

Dinamo 2, următorul adversar al Farului 

Până la primul meci oficial din 2021, echipa pregătită de Ianis Zicu va merge într-un stagiu centralizat de 10 zile la București, în intervalul 18-28 ianuarie. În același timp, constănțenii mai au stabilite cinci partide amicale. A debutat deja în acest an, într-o confruntare cu Farul U19, câștigată cu 9-0.

În cadrul perioadei de cantonament, vor avea loc alte patru partide de verificare, cu Dinamo 2 (20 ianuarie), Unirea Slobozia (23 ianuarie), FC Voluntari 2 (28 ianuarie) și cu un adversar care până acum nu a fost stabilit, pe 26 ianuarie.

După stagiul de pregătire, Farul va mai disputa și ultimul amical, cu FC Viitorul 2, pe 3 februarie, după care va urma prima partidă oficială din acest an. Confruntarea va avea loc în Cupa României, în 8-imi, iar Farul și-a aflat adversara. Constănțenii au fost împerecheați cu o echipă din Liga 1, Chindia Târgoviște.

Foto: FC Farul Constanța

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-a-perfectat-primele-doua-transferuri-un-atacant-de-la-turris-oltul-si-un-fundas-din-liga-3-primele-noutati-din-lotul-marinarilor-varful-a-marcat-in-primul-amical-al-iernii-19165226

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-si-a-definitivat-programul-de-iarna-marinarii-vor-efectua-un-cantonament-de-10-zile-si-vor-disputa-sase-meciuri-amicale-19164857

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-lica-a-lasat-farul-pentru-petrolul-fundasul-a-fost-golgheterul-si-cel-mai-bun-jucator-al-marinarilor-in-sezonul-trecut-19164766

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Jan. 2021, 15:41 Liga 2
Pe aceeași temă