Farul și-a definitivat programul de iarnă. ”Marinarii” vor efectua un cantonament de 10 zile și vor disputa șase meciuri amicale

Răzvan STÎNGĂ 13 Jan. 2021, 18:31 Liga 2
Farul și-a definitivat programul de iarnă. ”Marinarii” vor efectua un cantonament de 10 zile și vor disputa șase meciuri amicale

Farul a revenit la antrenamente luni, iar acum a programat și un cantonament. Până la primul meci oficial din 2021, echipa pregătită de Ianis Zicu va merge într-un stagiu centralizat de 10 zile la București, în intervalul 18-28 ianuarie. În același timp, constănțenii au stabilit și șase partide amicale.

Farul va întâlni o singură echipă din Liga 2 în meciurile amicale, pe Unirea Slobozia

Primul va avea loc sâmbătă, 16 ianuarie, la Constanța, cu echipa sub 19 ani a clubului. În cadrul perioadei de cantonament, vor avea loc alte patru partide de verificare, cu Dinamo 2 (20 ianuarie), Unirea Slobozia (23 ianuarie), FC Voluntari 2 (28 ianuarie) și cu un adversar care până acum nu a fost stabilit, pe 26 ianuarie.

După stagiul de pregătire, Farul va mai disputa și ultimul amical, cu FC Viitorul 2, pe 3 februarie, după care va urma prima partidă oficială din acest an. Confruntarea va avea loc în Cupa României, în 8-imi, iar Farul și-a aflat adversara. Constănțenii au fost împerecheați cu o echipă din Liga 1, Chindia Târgoviște.

”Revenită luni la antrenamente, după o pauză de o lună, echipa noastră va susține sâmbătă o primă partidă de verificare. Elevii lui Ianis Zicu vor disputa un amical în compania echipei sub 19 ani a clubului nostru, pe stadionul Centenar din Cumpăna. După acest joc, va fi stabilit lotul care va participa, în perioada 18-28 ianuarie, la un stagiu de pregătire centralizată la București. Constănțenii se vor antrena în cele 10 zile la o bază sportivă din capitală și vor disputa mai multe meciuri de verificare.

Astfel, au fost perfectate 3 partide: pe 20 ianuarie, cu Dinamo II București (locul 6, Seria a 4-a, Liga a 3-a), pe 23 ianuarie, cu Unirea Slobozia (locul 19, Liga a 2-a), și pe 28 ianuarie, cu FC Voluntari II (locul 7, Seria a 4-a, Liga a 3-a). Un al patrulea joc amical va avea loc pe 26 ianuarie, adversarul urmând să fie stabilit în zilele următoare.

După revenirea la Constanța, băieții noștri vor continua antrenamentele la propria bază sportivă, iar pe 3 februarie vor susține o ultimă partidă amicală, cu FC Viitorul II (locul 4, Seria a 3-a, Liga a 3-a). Va fi ultima verificare înaintea debutului oficial în acest an, programat pe 10 februarie, când FC Farul Constanța va juca în optimile de finală ale Cupei României, pe teren propriu, cu Chindia Tîrgoviște”, se arată în comunicatul emis de FC Farul Constanța.

Farul debutează în noul an în Cupa României, cu Chindia Târgoviște 

Meciul dintre Farul și Chindia Târgoviște va avea loc în jurul datei de 10 februarie, la Constanța. În ultima confruntare directă dintre cele două, din 30 martie 2019, formația antrenată acum de Ianis Zicu s-a impus cu 1-0. Partida a făcut parte dintr-o etapă din Liga 2, iar la finalul campionatului respectiv Chindia Târgoviște a promovat în Liga 1.

Apoi, pentru Farul vor urma ultimele cinci meciuri programate în 2021, în sezonul regular al Ligii 2. Va evolua, pe rând, cu Dunărea Călărași (deplasare), Viitorul Pandurii (acasă), CSM Slatina (deplasare), Fotbal Comuna Recea (acasă) și U Craiova 1948 SA (deplasare).

Foto: FC Farul Constanța

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-lica-a-lasat-farul-pentru-petrolul-fundasul-a-fost-golgheterul-si-cel-mai-bun-jucator-al-marinarilor-in-sezonul-trecut-19164766

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/farul-da-peste-inca-un-adversar-din-liga-1-in-cupa-romaniei-reactia-lui-ianis-zicu-dupa-ce-constantenii-au-fost-imperecheati-cu-chindia-targoviste-in-8-imile-competitiei-19164696

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-a-inceput-pregatirea-fara-noutati-in-lot-ianis-zicu-a-avut-22-de-jucatori-la-dispozitie-la-primul-antrenament-condus-in-2021-19164574

Răzvan STÎNGĂ 13 Jan. 2021, 18:31 Liga 2
Pe aceeași temă