Eduard Lambrinoc a fost prezentat oficial de FC Voluntari! Prima reacţie a jucătorului plecat de la FC Brașov

Adi MARICA 04 Jul. 2023, 14:46 Liga 2
Eduard Lambrinoc a fost prezentat oficial de FC Voluntari! Prima reacţie a jucătorului plecat de la FC Brașov

Eduard Lambrinoc (19 ani) a devenit, oficial, noul jucător al FC Voluntari. Acesta face pasul în prima ligă, cu toate că în ultimul sezon nu a impresionat aproape deloc prin evoluțiile sale pentru FC Brașov, în Liga 2. Vârsta și regula under l-au ajutat, însă, în acest caz.

”Bun venit, Eduard Lambrinoc ! FC Voluntari anunță că semnat un contract, pe o perioadă de 3 sezoane, cu jucătorul Eduard Lambrinoc. Născut pe 11 iulie 2004, Edi Lambrinoc este un mijlocaș de bandă crescut de Academiile CS Colțea 1920 Brașov și Academia Tâmpa. Noul nostru jucător are peste 30 de meciuri în Liga secundă pentru FC Brașov, în care a reușit să marcheze 5 goluri și să ofere 3 pase decisive. Clubul nostru îi urează Bun Venit și îi dorește mult succes în tricoul FC Voluntari!”, precizează clubul FC Voluntari, confirmând informația dată din 30 iunie de către Liga2.ro.

Eduard Lambrinoc, la FC Voluntari: ”E un pas înainte în carieră”

Jucătorul de fotbal de 19 ani, pe care îi împlinește la 11 iulie, are gânduri mari la gruparea ilfoveană.

”Pentru mine e un pas înainte în carieră. Am semnat cu un club din SuperLigă și vreau să demonstrez că am valoare și că pot juca la acest nivel. Îmi doresc să contribui și eu la îndeplinirea obiectivelor echipei. Aștept ca echipa să revină din cantonament și să încep antrenamentele”, a spus Lambrinoc.

Puștiul spune că perioada petrecută la FC Brașov a fost una cu multe momente frumoase. ”Le mulțumesc celor de la FC Brașov pentru că aici am avut șansa să joc la Liga a 2-a. Au fost multe momente frumoase și le mulțumesc tuturor, colegi, antrenori, conducere și le urez multă baftă în noul sezon unul în care se dorește promovarea”, a spus noul jucător al FC Voluntari, unde va putea juca atât pentru prima echipă, în SuperLigă, cât și la cea secundă, în Liga 3.

5 goluri în două sezoane la FC Brașov pentru Lambrinoc

Lambrinoc a evoluat constant în partea a doua a sezonului trecut de Liga 2, când a fost utilizat la FC Brașov în toate cele 10 meciuri oficiale. În opt dintre ele a fost titular, a totalizat 614 minute pe teren și a înscris 2 goluri.

În acest sezon recent încheiat, deși antrenorul Dan Alexa îi laudă calitățile, Lambrinoc a prins doar 603 minute în tricoul echipei FC Brașov, pentru care a marcat 3 goluri. A fost utilizat în 20 de partide, însă doar în cinci dintre ele a început ca titular și doar într-una a fost integralist.

La 10 ani a ales Brașovul!

Edi Lambrinoc a început fotbalul la Focșani, orașul în care s-a născut, iar la vârsta de 10 ani părinții săi au decis să se mute la Brașov.

”Aveam de ales între Cluj și Brașov. Edi a spus că vrea să joace la FC Brașov și așa am ajuns la Brașov. A fost alegerea lui”, spunea Cristian Lambrinoc, tatăl fotbalistului pentru Monitorul Expres.

La FC Brașov, Lambrinoc a început antrenamentele sub comanda lui Nicu Văduva, după care a ajuns la Colțea Brașov, unde a fost pregătit de Vasi Suciu. La începutul lui 2018, Lambrinoc a ajuns la FCSB unde a stat șapte luni, perioada în care a fost în lotul echipei antrenate de Lucian Mezei, care avea să câștige titlul național la U16. În urmă cu patru ani a revenit la Brașov și a semnat cu Kids Tâmpa, dar la seniori a debutat la Olimpic Cetate Râşnov, în Liga 3.

Mijlocașul a jucat constant la Râșnov, iar evoluțiile bune l-au propulsat la echipa națională U18. La începutul lui 2022, Lambrinoc a semnat cu FC Braşov, iar acum pleacă liber de contract la FC Voluntari!

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-acord-pentru-primul-transfer-al-verii-a-batut-palma-cu-un-jucator-de-la-unirea-slobozia-dan-alexa-are-la-antrenamente-si-un-tanar-intors-de-la-farul-19276715

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-a-tras-primele-concluzii-privind-lupta-pentru-promovare-in-noul-sezon-cele-trei-cluburi-pe-care-le-vede-pe-podium-au-bugete-mult-peste-nivelul-ligii-2-19276671

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cat-costa-sa-te-lupti-la-promovare-in-liga-2-19276633

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-dat-o-caruta-de-goluri-in-primul-amical-de-90-de-minute-jucat-in-aceasta-vara-dan-alexa-disperat-sa-nu-l-piarda-pe-dan-spataru-este-una-dintre-conditiile-sa-continuam-impreuna-19276574

Adi MARICA 04 Jul. 2023, 14:46 Liga 2
Pe aceeași temă