Dunărea Călărași l-a readus pe Bodo Kanda, jucător cu care a promovat atât în Liga 2, cât și în Liga 1. ”Am rămas legat de aceste locuri”

Marius ANGHEL 13 Jan. 2021, 13:16 Liga 2
Dunărea Călărași l-a readus pe Bodo Kanda, jucător cu care a promovat atât în Liga 2, cât și în Liga 1. ”Am rămas legat de aceste locuri”

Dunărea Călărași a făcut prima achiziție din 2021. Mijlocașul bucureștean Baudouin Tshitungi Dieudonne Kanda (27 de ani), pe scurt Bodo Kanda, s-a întors la formația din Bărăgan.

Ultima dată a fost legitimat la Concordia Chiajna, în prima parte a actualului sezon de Liga 2.

Bodo Kanda s-a întors la Dunărea Călărași

În ciuda problemelor financiare pe care le are, recunoscute inclusiv de antrenorul principal Cristian Pustai, care și-a și depus memoriu pentru a-și recupera restanțele, Dunărea convinge jucători să i se alăture. Astfel, prima achiziție din acest an este mijlocașul Bodo Kanda.

Acesta și-a reziliat contractul cu Concordia Chiajna, pentru care a apucat să joace doar 98 de minute în acest sezon de Liga 2, în cele șase meciuri în care a fost trimis pe teren, doar într-unul ca titular.

În ediția trecută a Ligii 2 a fost legitimat la Farul Constanța, pentru care a evoluat în 21 de meciuri (1493 de minute) și a înscris 3 goluri.

Kanda: ”Am mai jucat la Dunărea și am rămas legat de aceste locuri”

Kanda, un jucător al cărui tată este de origine congoleză, a crescut la Dinamo, unde cel mai sus a evoluat la echipa secundă, în Liga 2, iar la Dunărea Călărași a ajuns în 2012, când formația era în Liga 3.

A promovat în Liga 2, iar ulterior și în Liga 1 cu Dunărea, pentru care a apucat să joace în 14 partide din primul eșalon. În ianuarie 2019 s-a transferat la UTA, în Liga 2, unde a prins 14 meciuri, iar apoi a trecut la Farul și după aceea la Concordia Chiajna.

După despărțirea de Dunărea Călărași, Kanda a intrat într-un con de umbră, despărțirile de UTA, Farul și Concordia venind după perioade scurte petrecute la aceste echipe.

”Mă simt foarte bine la Călărași! Am mai jucat la Dunărea și am rămas legat de aceste locuri. M-am reîntors cu plăcere și vreau să ajut din nou echipa în obiectivul propus”, a spus Kanda după ce a semnat cu Dunărea.

”Baudouin Tshitungi Dieudonne Kanda (Bodo) a revenit la echipa de pe malul Borcei! 
Mijlocașul care a activat ultima dată la Concordia Chiajna a semnat pentru un an și jumătate cu posibilitatea de prelungire a contractului.
Bine ai revenit, Bodo!”, a anunțat Dunărea Călărași pe pagina sa de Facebook.

Dunărea Călărași, ocupanta locului 4 în clasamentul Ligii 2 după 15 etape, s-a reunit ieri, 12 ianuarie, cu 25 de jucători, zi în care și-a și aflat, în urma tragerii la sorți, adversarul din 8-imile Cupei României: Turris Oltul Turnu Măgurele, clasata pe locul 13 în Liga 2, o echipă care ar putea să nu mai continue în campionat. În această situație, Dunărea s-ar califica la ”masa verde” în sferturile competiției KO.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-dunarea-calarasi-si-a-reluat-antrenamentele-cei-25-de-jucatori-prezenti-la-reunire-19164782

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-reactioneaza-la-adresa-lui-emilian-hulubei-presedintele-afan-dupa-ce-acesta-a-vorbit-despre-problemele-financiare-ale-clubului-a-facut-mai-multe-declaratii-vadit-eronate-19163985

 

Marius ANGHEL 13 Jan. 2021, 13:16 Liga 2
Pe aceeași temă