VIDEO | Dunărea Călărași și-a reluat antrenamentele. Cei 25 de jucători prezenți la reunire

Marius ANGHEL 12 Jan. 2021, 20:31 Liga 2

Dunărea Călărași este printre ultimele echipe din Liga 2 în ceea ce privește reluarea pregătirilor pentru partea a doua a sezonului 2020/2021.

CS Mioveni și FK Csikszereda revine la antrenamente de miercuri, respectiv joi, Pandurii o va face începând cu data de 18 ianuarie, în timp ce Fotbal Comuna Recea și Turris Oltul Turnu Măgurele nu au făcut un anunț oficial privind reunirea, situația lor financiară fiind delicată, iar continuarea în campionat fiind pusă sub semnul întrebării.

Dunărea Călărași s-a reunit cu 25 de jucători

Echipa din Călărași a susținut marți după-amiază, 12 ianuarie, primul antrenament din 2021, la care au participat 25 de jucători.

Singura informație furnizată de club privește jucătorii care au participat la reunire:

Stefan Krell, Răzvan Began, Ionuț Alexandru (portari), Andrei Rus, Robert Sălceanu, Bogdan Șandru, Ionuț Sîrbu, Ionuț Țenea, Kamil Wiktorski (fundași), Charles Acolatse, Saifeddine Alami, Adrian Bedea, Mădălin Calu, Teodor Caragea, Alin Cârstocea, Alexandru Ciucur, Sandro Djuric, Ariel Lopez, Sorin Sava, George Tudoran (mijlocași), Valentin Alexandru, Cristian Bud, Marius Fotescu, Robert Ganea și Costin Petre (atacanți).

La capitolul plecări, singurul despre care se știe că a cerut și obținut rezilierea este mijlocașul Adrian Zaluschi. În schimb, fundașul Alexandru Sabangeanu dă probe la Rapid.

La finalul lunii, Dunărea vrea să meargă într-un cantonament în zona Brașovului.

Dunărea Călărași a picat cu Turris Oltul în 8-imile Cupei României

Altfel, Dunărea Călărași, ocupanta locului 4 în clasamentul Ligii 2, a avut noroc la tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor din 8-imile Cupei României, picând să joace în această fază cu Turris Oltul Turnu Măgurele, clasata pe locul 13 în Liga 2, o echipă care ar putea să nu mai continue în campionat. În această situație, Dunărea s-ar califica la ”masa verde” în sferturile competiției KO.

Meciul ar trebui să aibă loc pe stadionul din Călărași.

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/acum-are-loc-tragerea-la-sorti-pentru-stabilirea-meciurilor-din-8-imile-cupei-romaniei-19164666

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-reactioneaza-la-adresa-lui-emilian-hulubei-presedintele-afan-dupa-ce-acesta-a-vorbit-despre-problemele-financiare-ale-clubului-a-facut-mai-multe-declaratii-vadit-eronate-19163985

https://liga2.prosport.ro/seria-1/situatia-se-mentine-critica-la-dunarea-calarasi-zeci-de-jucatori-pot-pleca-gratis-iar-clubul-nu-are-ce-face-emilian-hulubei-au-de-luat-prime-de-obiectiv-de-sezonul-trecut-19163712

Marius ANGHEL 12 Jan. 2021, 20:31 Liga 2
Pe aceeași temă