Dunărea Călărași i-a pus gând rău Stelei și o amenință cu eliminarea din Cupa României. Antrenorul Marius Păun amplifică importanța unei surprize: ”E echipă de Liga 1, sportiv a promovat”

Andrei PASCU 15 Aug. 2023, 14:40 Cupa României
Dunărea Călărași i-a pus gând rău Stelei și o amenință cu eliminarea din Cupa României. Antrenorul Marius Păun amplifică importanța unei surprize: ”E echipă de Liga 1, sportiv a promovat”

Dunărea Călărași va simți, oarecum, din nou aerul Ligii 2, în Turul 3 de Cupa României, miercuri, 16 august, când va întâlni Steaua, pe teren propriu. Un meci foarte important pentru clubul din Liga 3, care în ultimele sezoane a dus dorul partidelor cu echipe importante.

Dunărea Călărași visează la o victorie și o calificare în faza următoare, chiar dacă, după cum a declarat antrenorul Marius Păun, întâlnește una dintre formațiile de top ale Ligii 2.

Dunărea Călărași vrea să dea lovitura și să învingă Steaua

Dunărea Călărași a ajuns în Turul 3 de Cupa României după două meciuri câștigate, în care a marcat patru goluri. A trecut în primă fază de Înainte Modelu, scor 4-1, după care a trecut cu 4-3 de Gloria Băneasa. De partea cealaltă, Steaua are primul duel din Cupa României în acest sezon.

”Militarii” au tot două meciuri oficiale la activ, dar în Liga 2, 1-1 cu Chindia Târgoviște și 1-1 cu Metaloglobus. Speră la prima victorie a stagiunii, mai ales că întâlnesc o formației clar mai slabă pe hârtie.

Marius Păun, laude înainte de Dunărea Călărași – Steaua

Însă, antrenorul Dunării Călărași, Marius Păun, a declarat înaintea confruntării că jucătorii săi vor face tot ce vor putea pentru o surpriză mare și să fie revelațiile sezonului de Cupa României. Totuși, ”principalul” a avut cuvinte mari față de Steaua, pe care a catalogat-o drept o echipă de SuperLigă.

În anul fotbalistic trecut, Steaua a terminat pe loc direct promovabil din Liga 2.

Jucăm cu o echipă de tradiție. Ne-am mai întâlnit prin 1997, tot în Cupa României, iar acum, după 25-26 de ani ne întâlnim din nou. Steaua, normal, este o echipă de Liga 1, sportiv a promovat, doar că are problemele ei interne.

Invit toți călărășenii să participe pentru că este un joc foarte important pentru noi. Dacă reușim să învingem miercuri, 16 august, o să ne calificăm pentru play-off și faza următoare, unde vor intra și echipele de Liga 1. De aceea, așteptăm lumea pe Stadionul Municipal Ion Comșa în număr cât mai mare”, a spus antrenorul Dunării Călărași, conform paginii de Facebook a clubului.

Dunărea Călărași, gata să debuteze în Liga 3. Steaua, meci cu Unirea Dej în Liga 2

Dunărea Călărași a aflat, recent, și din ce serie va face parte, Seria 3 de Liga 3, dar și cu cine va debuta în prima etapă, programată la 25 august. Va avea un duel pe teren propriu, cu Gloria Albești.

În Liga 2, până în etapa a 5-a, un meci acasă și două în deplasare va disputa formația din Ghencea, în următoarea ordine: Unirea Dej (deplasare), CSM Alexandria (acasă), CSC Șelimbăr (deplasare).

Până atunci va juca, așadar, în Cupa României, în Turul 3, pe terenul formației de Liga 3, Dunărea Călăraşi.

Foto: Dunărea Călărași

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/sc-popesti-leordeni-acuzata-de-cele-intamplate-cu-viitorul-ileana-19280447

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/fara-patroni-in-locul-lor-orgoliul-editorial-de-radu-paraschivescu-despre-poli-timisoara-19279843

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bacau-victorii-la-scor-in-cupa-romaniei-19279794

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-3-al-cupei-romaniei-19279829

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/minaur-baia-mare-calificare-in-turul-3-de-cupa-romaniei-19279775

Andrei PASCU 15 Aug. 2023, 14:40 Cupa României
Pe aceeași temă