Robert Boboc a schimbat echipa. A plecat de la Dunărea Călărași și a fost prezentat oficial la un alt club din Liga 2

Andrei PASCU 13 Jul. 2020, 15:59 Liga 2

CSM Reșița a mai perfectat un transfer pentru sezonul următor. De această dată, echipa din Liga 2 a anunțat că l-a convins pe mijlocașul Robert Boboc (25 de ani) să semneze. Jucătorul a evoluat în stagiunea precedentă la Dunărea Călărași, sub formă de împrumut, pentru că aparținea de echipa Astra. A evoluat în 18 partide, iar în 14 confruntări a fost integralist la gruparea călărășeană.

Reșițenii se află la al patrulea transfer al verii. Pe lângă Robert Boboc, i-au mai achiziționat pe atacantul lituanian Deivydas Matulevicius (31 de ani) și mijlocașul Vlad Chera (20 de ani), jucători prezentați oficial. CSM Reșița îl mai are ca noutate și pe Caius Lungu, un fotbalist de bandă dreaptă de 31 de ani care îl va urma din nou pe antrenorul Alexandru Pelici, care l-a avut sub conducerea sa și la Ripensia. Informația achiziționării lui Lungu a fost anunțată în exclusivitate de Liga2.ro.

Alexandru Pelici îl va antrena pentru a treia oară pe Robert Boboc

Robert Boboc a mai fost antrenat de Alexandru Pelici, actualul antrenor al CSM Reșița, la CS Mioveni și FC Hermannstadt.

CSM Reșița va mai efectua, până la startul stagiunii din Liga 2, un singur transfer după cum a punctat președintele Bobar. În acest moment, lotul este în mare parte conturat, iar Alexandru Pelici mai are nevoie de un număr limitat de fotbaliști noi, care să dea un plus valoare.

Bine ai venit, Robert Boboc!

În vârstă de 25 de ani, Robert evoluează pe postul de mijlocaș defensiv. A evoluat la echipe precum Universitatea Cluj, CS Mioveni, Dunărea Călărași, Astra Giurgiu.

Pe aceasă cale, îți dorim mult succes!, precizează CSM Reșița pe pagina de Facebook.

  • Robert Boboc este din Pitești și a început fotbalul la Școala de Fotbal Dănuț Coman. La profesioniști a jucat pentru CS Mioveni, ”U” Cluj, Astra, FC Hermannstadt și Dunărea Călărași. La doar 25 de ani are peste 100 de meciuri în Liga 2. În prima ligă are două partide, una cu ”U” Cluj și alta cu Astra.

CSM Reșița a dat drumul pregătirilor și chiar a intrat în cantonament pe 7 iulie.

Foto: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minaur-baia-mare-la-primele-transferuri-ale-verii-un-jucator-din-liga-1-si-unul-din-liga-3-noutatile-lui-dorin-toma-pentru-sezonul-urmator-19138488

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-intrat-in-cantonament-cu-23-de-jucatori-cristian-bobar-sunt-si-sase-juniori-de-la-centrul-nostru-motivele-pentru-care-doi-straini-au-lipsit-si-cum-merg-lucrarile-la-s-19138408

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-primit-rezultatele-testelor-covid-19-toate-au-iesit-negative-iar-jucatorii-au-inceput-antrenamentele-foto-19137984

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-avut-21-de-jucatori-la-reunirea-pentru-testarea-impotriva-sars-cov-2-alexandru-pelici-avem-experienta-si-maturitatea-necesara-sa-reusim-sa-ducem-echipa-din-nou-acolo-unde-ne-do-19137514

Andrei PASCU 13 Jul. 2020, 15:59 Liga 2
Pe aceeași temă