OFICIAL | Ripensia a anunțat primul jucător de care se desparte. Alexandru Pelici e așteptat înapoi la echipă: „Aveau o părere de rău”

OFICIAL | Ripensia a anunțat primul jucător de care se desparte.** Alexandru Pelici e așteptat înapoi la echipă:

Ripensia a anunțat oficial, luni, primul jucător de care se desparte în această iarnă. Așa cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate de vinerea trecută, clubul timișorean nu se va mai baza în partea a doua a sezonului pe atacantul Marius Fotescu. Nici unul dintre cei mai buni jucători din lot, mijlocașul Adrian Zaluschi nu mai are contract cu Ripensia, în timp ce rămânerea lui Alexandru Pelici ca antrenor este incertă, acesta nefăcând deplasarea la ultimul joc din 2019, cel de la Buzău.

Ajuns la Ripensia în vara trecută, după ce s-a despărțit de Farul, Marius Fotescu (24 de ani) a evoluat în această primă parte a sezonului în 15 meciuri pentru echipa timișoareană. Constănțeanul a fost de opt ori titular, de șapte ori fiind înlocuit, și a marcat un gol, în victoria cu 2-1 de la Pitești cu Campionii FC Argeș.

„Mulțumim, Marius Fotescu pentru munca depusă în tricoul formației noastre! Îți dorim mult succes pe mai departe!”, a anunțat Ripensia pe pagina sa de Facebook.

Alexandru Pelici, așteptat să revină asupra deciziei de a pleca: „Mi s-au părut amândoi că aveau o părere de rău”

Cât despe absența lui Alexandru Pelici de la meciul cu SCM Gloria Buzău, Ripensia a anunțat pe site-ul oficial următoarele: „Alexandru Pelici nu a făcut deplasarea la Buzău, urmând ca săptămâna viitoare să se clarifice situația apărută în ultimul moment”. Reacția președintelui clubului, Dumitru Mihu, o puteți citi pe Liga2.ro.

Antrenorul secund Iulian Muntean speră ca Alexandru Pelici să revină asupra deciziei de a pleca. „Sperăm să revină la sentimente mai bune și să mergem înainte. Chiar dacă domnul Alex nu a mai făcut deplasarea cu noi, rămânem și voi fi un grup în continuare și luptăm ca să ne îndeplinim obiectiv, o clasare pe locurile 1-10. Noi sperăm să revină. Eu am avut discuții și cu Alex și cu domnul Mihu, după ce s-a propus chestia asta, și mi s-au părut amândoi că aveau o părere de rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Eu sper să revină la sentimente mai bune, pentru că făceam o treabă bună, doar norocul ne-a lipsit ca să fim mai sus în clasament. Avem cel puțin zece puncte pierdute printre degete”, a spus Muntean la finalul jocului de la Buzău.

Ripensia Timișoara a încheiat prima parte a sezonului Ligii 2 pe locul 14, cu 24 de puncte acumulate în 21 de etape. Concordia Chiajna, ultima clasată pe locurile retrogradabile, are cu trei puncte mai puțin.

Foto: Leczki JOZSI / Mediafax Foto

Pe aceeași temă