DSP a dat OK-ul! ”U” Cluj joacă la Reșița după 19 zile de carantină. Câți jucători mai sunt în izolare

Vlad MĂCICĂȘAN 13 Nov. 2020, 17:26 Liga 2
DSP a dat OK-ul! ”U” Cluj joacă la Reșița după 19 zile de carantină. Câți jucători mai sunt în izolare

Universitatea Cluj va juca sâmbătă la Reșița, de la ora 14:30, după ce ultimele două partide din campionat, cu Rapid și Farul, nu le-a disputat și au fost amânate din pricina focarului de COVID-19 existent la echipa ardeleană.

31 de jucători și membri ai staffului au fost depistați pozitiv în această perioadă.

DSP Cluj a dat, astăzi, 13 noiembrie, aviz favorabil pentru ca ”U” Cluj să facă deplasarea la Reșița, pentru partida de sâmbătă, din etapa a 12-a a Ligii 2. Asta chiar dacă nu toți fotbaliștii Universității au ieșit din izolare.

În acest moment, șapte jucători se mai află încarantinați, iar ”U” Cluj va juca fără aceștia în Valea Domanului.

Două săptămâni și jumătate fără antrenamente

Meciul va fi o reală problemă pentru Costel Enache, antrenorul încă neînvins al ardelenilor.

Timp de 18 zile, fotbaliștii săi nu s-au antrenat în efectiv complet.

”U” Cluj a jucat ultimul meci în urmă cu 19 zile, victoria cu 1-0 de la CS Mioveni.

DSP a permis clujenilor să se antreneze abia de miercuri, dar la prima ședință de pregătire au fost prezenți doar 12 jucători. Dintre toți fotbaliștii, doar juniorul Ilieș este în continuare pozitiv cu COVID-19.

După două etape în care nu a jucat, ”U” Cluj a ajuns pe locul 6 în Liga 2, cu 17 puncte acumulate în nouă partide. A doua clasată, Dunărea Călărași, are un meci în plus disputat și un total de 20 de puncte.

Două meciuri amânate în etapa a 12-a a Ligii 2 din cauza problemelor cauzate de COVID-19

Și alte echipe au probleme cu COVID-19 în Liga 2, nu doar ”U” Cluj. Grave, în acest moment, sunt la Turris Oltul și Ripensia, care au fost nevoite să ceară amânarea meciului pe care îl aveau programat în acest weekend.

Astfel, Turris Oltul nu joacă în acest weekend cu Dunărea Călărași, iar Ripensia a obținut amânarea partidei cu CS Mioveni.

Petrolul, Concordia Chiajna sau ASU Poli sunt alte echipe din Liga 2 cu cazuri de COVID-19 depistate în această săptămână.

Foto: FC Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciul-ripensia-cs-mioveni-a-fost-si-el-anulat-coronavirusul-a-lovit-iar-la-timisoara-19157175

https://liga2.prosport.ro/seria-1/debutul-etapei-a-12-a-a-ligii-2-amanat-meciul-dunarea-calarasi-turris-oltul-a-fost-reprogramat-din-cauza-focarului-de-la-echipa-din-turnu-magurele-19157156

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vesti-bune-la-u-cluj-aproape-jumatate-dintre-cei-infectati-cu-covid-19-au-revenit-dupa-o-perioada-dificila-de-izolare-baietii-s-au-intors-pe-gazonul-de-pe-cluj-arena-19157127

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calvarul-de-la-u-cluj-aproape-sa-se-termine-jucatorii-se-simt-bine-si-se-pot-intoarce-la-antrenamente-in-cateva-zile-urmatorul-meci-e-cu-csm-resita-19156938

Vlad MĂCICĂȘAN 13 Nov. 2020, 17:26 Liga 2
Pe aceeași temă