Vești bune la ”U” Cluj! Aproape jumătate dintre cei infectați cu COVID-19 au revenit la antrenamente: ”După o perioadă dificilă, de izolare, băieții s-au întors pe gazonul de pe Cluj Arena”

Răzvan STÎNGĂ 12 Nov. 2020, 18:29 Liga 2
Vești bune la ”U” Cluj! Aproape jumătate dintre cei infectați cu COVID-19 au revenit la antrenamente: ”După o perioadă dificilă, de izolare, băieții s-au întors pe gazonul de pe Cluj Arena”

Situația de la Universitatea Cluj începe să revină la normal, după infectările masive cu COVID-19, din rândul jucătorilor dar și a staffului tehnic. Totul a început la sfârșitul lunii octombrie, când au fost semnalate primele cazuri pozitive. Vârful a atins 31 de infectări, dar acum ardelenii, aproape jumătate dintre ei, au trecut peste cele 14 zile de izolare și s-au întors miercuri la antrenamente.

Universitatea Cluj: ”După o perioadă dificilă, de izolare, băieții s-au întors pe gazonul de pe Cluj Arena” 

Potrivit informațiilor oferite de club, din cei 31 de fotbaliști și oameni din staff care au contractat virusul, 12 s-au vindecat și au revenit la stadion, pentru reluarea programului obișnuit. În zilele următoare se așteaptă ca și restul să se întoarcă și să înceapă antrenamentele.

”Am revenit în iarbă!

După o perioadă dificilă, de izolare, băieții s-au întors pe gazonul de pe Cluj Arena pentru o mult-așteptată sesiune de pregătire.

31 de jucători și membri ai staff-ului au fost depistați pozitiv cu SARS-CoV-19 în ultima perioadă. 12 dintre ei au revenit astăzi pe terenul de fotbal, la finalul perioadei de izolare impusă de protocolul dintre FRF și Ministerul Sănătății.

Clubul dorește să mulțumească public staff-ului medical pentru modul profesionist în care a fost gestionată această perioadă dificilă.

De asemenea, jucătorii și staff-ul le transmit suporterilor mulțumiri pentru mesajele de încurajare primite pe toate rețelele de socializare. Faptul că v-am simțit aproape ne-a ajutat să trecem mai ușor peste zilele de izolare și să revenim optimiști pe teren, încrezători că vom reuși împreună.

FC Universitatea Cluj colaborează în continuare îndeaproape cu Direcția de Sănătate Publică și FRF, monitorizează și evaluează permanent starea de sănătate a angajaților și a sportivilor”, anunță FC Universitatea Cluj pe Facebook.

”U” Cluj, în fața primul meci după mai bine de două săptămâni 

Acum, Universitatea Cluj are posibilitatea să joace primul meci, după mai bine de două săptămâni de pauză. Ultima partidă a avut loc pe 26 octombrie, cu CS Mioveni, în deplasare, în care s-a impus cu 1-0. ”Studenții” au următorul duel în Liga 2, sâmbătă, de la 14:30, cu CSM Reșița, în deplasare, în etapa a 12-a.

”U” Cluj a trecut prin momente delicate din cauza coronavirusului și semnala la un moment 31 de cazuri pozitive în cadrul echipei. După partida cu Rapid, apoi trupa din Ardeal a obținut amânarea întâlnirii cu Farul Constanța, din etapa a 11-a a Ligii 2, stabilită inițial să aibă loc pentru ziua de marți, 10 noiembrie, de la ora 19:30, pe Cluj Arena.

Foto: FC Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/george-florescu-a-facut-lumina-cu-privire-la-situatia-sa-de-la-u-cluj-mi-s-a-transmis-ca-nu-mai-sunt-in-vederile-lor-ca-urmeaza-o-reconstructie-dupa-doar-cateva-19156878

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calvarul-de-la-u-cluj-aproape-sa-se-termine-jucatorii-se-simt-bine-si-se-pot-intoarce-la-antrenamente-in-cateva-zile-urmatorul-meci-e-cu-csm-resita-19156938

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/u-cluj-merge-la-husi-pentru-meciul-din-16-imile-cupei-romaniei-gabriel-tamas-e-incantat-e-o-zona-viticola-foarte-buna-nu-de-ce-se-bucura-fundasul-ca-echipa-sa-v-19156822

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Nov. 2020, 18:29 Liga 2
Pe aceeași temă