Steaua s-a despărțit de 16 jucători, iar Tsvetelin Chunchukov negociază cu un club din SuperLigă. Daniel Oprița are de gestionat o situație dificilă

Răzvan STÎNGĂ 06 Jun. 2023, 14:28 Liga 2
Steaua s-a despărțit de 16 jucători, iar Tsvetelin Chunchukov negociază cu un club din SuperLigă. Daniel Oprița are de gestionat o situație dificilă

Steaua a anunțat despărțirea de 16 jucători! Pentru sezonul următor vor avea loc schimbări importante de lot la formația din Ghencea, fiind anunțate, dintr-un foc, plecările. Printre numele care nu vor mai continua sub comanda lui Daniel Oprița se numără și fotbaliști care au fost de bază în stagiunea 2022/2023 de Liga 2.

Câteva dintre contracte s-au terminat în această vară, iar în câteva cazuri este vorba de expirarea împrumuturilor. În plus, Steaua poate anunța și a 17-a plecare în curând, totul în urma unor negocieri pe care un jucător le are în SuperLiga României.

Steaua, 16 plecări dintr-un foc! Poate urma a 17-a

David Dincă, Darius Oroian, Alexandru Sabău, Laurențiu Corbu, Cosmin Ciocoteală, Mădălin Mihăescu, Cristian Bustea, Dragoș Gheorghe, Ștefan Bodișteanu, Alexandru Sima, Ștefan Pacionel, Emilian Pacionel, Atanas Trică, Mahadi Kayondo, Iustin Răducan și Doru Calestru au terminat contractele cu Steaua și sunt liberi acum sau au revenit la formațiile de la care erau împrumutați.

Tsvetelin Chunchukov poate ajunge în SuperLiga României, fiind în discuții cu un club, conform informațiilor oferite de Steaua. Dacă negocierile nu se vor materializa, bulgarul ar putea continua în Ghencea.

Steaua București se desparte de 16 jucători!

Clubul Steaua București anunță despărțirea de 16 jucători de la echipa de seniori. Astfel, și-au încheiat contractul cu clubul nostru următorii: David Dincă, Darius Oroian, Alexandru Sabău, Laurențiu Corbu, Cosmin Ciocoteală, Mădălin Mihăescu, Cristian Bustea, Dragoș Gheorghe, Ștefan Bodișteanu, Alexandru Sima, Ștefan Pacionel, Emilian Pacionel, Atanas Trică, Mahadi Kayondo, Iustin Răducan și Doru Calestru.

De asemenea, Tsvetelin Chunchukov negociază în aceste zile transferul la o formație din Liga I. Dacă negocierile nu se vor finaliza pozitiv, atacantul bulgar ar putea continua și în sezonul viitor la Steaua.

Clubul Steaua București le mulțumește tuturor jucătorilor pentru toate realizările în tricoul roș-albastru și le dorește mult succes în continuare”, a anunțat Steaua pe pagina de Facebook, marți, 6 iunie.

Rareș Enceanu, şi el pe picior de plecare de la Steaua

Pe lângă cele 16 plecări și posibila despărțire de bulgarul Tsvetelin Chunchukov, Steaua poate consemna și o reziliere, cu Rareș Enceanu, după cum Liga2.ro a anunțat încă de la finalul lunii mai.

Asta deși Enceanu se numără printre fotbaliștii care mai au contracte cu Steaua și din această vară, situație în care se mai regăsesc și Wallace Alves da Silva, Cristian Balgiu și Bogdan Chipirliu.

Foto: Andrei Pițigoi / Sport Pictures

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Jun. 2023, 14:28 Liga 2
Pe aceeași temă