OFICIAL | CS Tunari are antrenor! Alegerea nou-promovatei în Liga 2, Florin Stîngă. Cine face parte din stafful tehnic al ”omului potrivit” pentru îndeplinirea obiectivului

Răzvan STÎNGĂ 14 Jun. 2023, 16:36 Liga 2
OFICIAL | CS Tunari are antrenor! Alegerea nou-promovatei în Liga 2, Florin Stîngă. Cine face parte din stafful tehnic al ”omului potrivit” pentru îndeplinirea obiectivului

La mai puțin de două zile după ce a decis, surprinzător, să nu va continue cu antrenorul Gabriel Manu, nou-promovata CS Tunari a făcut public numele noului ”principal”, alături de care va aborda prima stagiune după promovarea în Liga 2.

Ilfovenii au decis să meargă pe mâna lui Florin Stîngă (44 ani), ultima dată antrenor tot în Liga 2, la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, de unde a plecat în condiții nu tocmai bune!

CS Tunari l-a numit antrenor pe Florin Stîngă!

Plecat din luna ianuarie a acestui an de la Viitorul Pandurii, Florin Stîngă a decis să accepte provocarea unui alt club din Liga 2, ajuns în această vară în eșalonul secund, după un parcurs foarte bun în Liga 2. CS Tunari nu a făcut publică perioada pe care s-a semnat acordul, mai mult fiind axată pe prezentarea noului ”principal”.

În postarea de pe Facebook, CS Tunari l-a numit pe Florin Stîngă drept ”omul potrivit” pentru obiectivul din sezonul 2023/2024, cel puțin salvarea de la retrogradare și menținerea în Liga 2.

OFICIAL!

Arsenal Tunari și Florin Stângă au ajuns la un acord pentru postul de antrenor al grupării din Tunari

Florin Stângă (44 ani) este un antrenor român de fotbal și fost jucător.

A cunoscut consacrarea la Pandurii Târgu Jiu unde a petrecut trei sezoane și jumătate, ajungând și căpitanul formației gorjene. În 2009 s-a transferat în Grecia, la Skoda Xanthi, dar după un singur sezon a revenit în România, semnând cu FCM Târgu Mureș. În data de 17 februarie 2011 a revenit la fosta sa echipă, FC Brașov. Mai apoi a activat la câteva echipe de liga a 4-a și a 3-a până în ianuarie 2018 când a revenit pe Stadionul Tineretului (Brașov) în funcția de antrenor-jucător la echipa AS SR Brașov, club-phoenix care continuă tradiția lui FC Brașov.

Tehnicianul în vârstă de 44 de ani a mai antrenat la echipe precum AFC Harman, SR Brașov, Odorheiul Secuiesc, Astra Giurgiu, Academica Clinceni, iar ultima oară a ocupat funcția de antrenor la Viitorul Târgu Jiu.

Staff-ul tehnic va fi completat de antrenorul secund Alin Ilin și antrenorul de portari Corneliu Fulga.

Suntem siguri ca Florin Stângă este omul potrivit pentru noi!

Bine ai venit in familia noastră!”, a anunțat clubul din Tunari pe pagina de Facebook.

Florin Stîngă, noul antrenor al CS Tunari, ultima dată ”principal” la Viitorul Pandurii

În vârstă de 44 de ani, Florin Stîngă a pregătit ultima dată Viitorul Pandurii, în 15 meciuri de Liga 2, timp în care a înregistrat șapte victorii și opt eșecuri. Înainte de Viitorul Pandurii, ultimele două experiențe ale lui Florin Stîngă au fost la Academica Clinceni, pentru doar două meciuri, și Astra, ambele desființate.

Anterior, a mai fost ”principal” al AFC Herman, SR Brașov și AFC Odorheriu Secuiesc.

CS Tunari a promovat în Liga 2, iar acum începe să facă strategia, ce achiziții va efectua, cine va pleca, dar toate vor fi puse la punct cu alt antrenor, cu Florin Stîngă. Înțelegerea dintre clubul nou-promovat din Liga 3 și Gabriel Manu a expirat după succesul din sezonul trecut și nu a fost prelungit.

CS Tunari programase data reunirii la 28 iunie

Zilele trecute, când conducerea Tunariului era în negocieri cu Manu pentru prelungirea contractuală, se stabilise, totuși, data reunirii și pregătirea debutului în Liga 2, la 28 iunie.

Urmează să vedem dacă Stîngă va rămâne la aceeași idee sau va chema jucătorii la reunire la o altă dată, mai devreme sau mai târziu de 28 iunie.

Foto: CS Tunari

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-cere-ajutorul-mediului-de-afaceri-din-piatra-neamt-19274987

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-a-stabilit-data-reunirii-pentru-liga-2-19274982

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-s-a-despartit-si-de-ultimul-jucator-strain-pe-care-il-mai-avea-in-lot-oltenii-au-anuntat-unde-vor-merge-in-cantonamentul-de-vara-19274979

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-piftor-nu-mai-continua-cu-csc-dumbravita-vreau-sa-merg-la-o-echipa-care-are-un-obiectiv-mai-indraznet-19274975

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-a-refuzat-oferta-de-la-gloria-buzau-i-am-pus-pe-masa-contractul-in-conditiile-pe-care-dumnealui-le-a-solicitat-lucrurile-care-nu-l-au-satisfacut-pe-antrenor-19274973

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-scapat-de-interdictia-la-transferuri-primita-de-la-fifa-marin-mitran-asteapta-acum-banii-publici-avem-incredere-in-autoritatile-locale-pentru-a-putea-intra-in-normalitate-19274969

Răzvan STÎNGĂ 14 Jun. 2023, 16:36 Liga 2
Pe aceeași temă