CSM Alexandria schimbă și în poartă? Cine poate pleca și ce variantă din Liga 2 ar avea Eugen Trică

Andrei PASCU 15 Jan. 2024, 17:51 Liga 2
CSM Alexandria schimbă și în poartă? Cine poate pleca și ce variantă din Liga 2 ar avea Eugen Trică

CSM Alexandria face schimbări majore de lot în această iarnă, iar venirile și plecările continuă și vor continua și în zilele următoare. Eugen Trică își face echipă pentru a putea îndeplini obiectivul, salvarea de la retrogradare, antrenorul urmând să aibă, în zilele următoare, o conferință de presă, după cum a spus în momentul în care a fost contactat de Liga2.ro pentru o scurtă discuție.

Deși aparent nu voia să schimbe la nivelul portarilor, Trică se pare că este nevoit să găsească variantă pentru înlocuirea experimentatului Dragoș Balauru (34 de ani, foto articol), al cărui contract poate fi reziliat în aceste zile.

 

CSM Alexandria schimbă și în poartă? 

Presa locală notează faptul că Balauru are șanse mari să plece de la Alexandria. În locul său, conform Teleorman Sport, e posibil să vină David Dincă (19 ani), pentru mutarea căruia se poartă negocieri, dar care la nivel oficial este în continuare sub contract cu CSM Slatina.

CSM Alexandria l-a achiziționat pe Dragoș Balauru când mai erau șase meciuri rămase de disputat în 2023, patru în campionat și două în Cupa Românei. El chiar a jucat în toate partidele respective, încasând 11 goluri. E posibil, conform sursei amintite, să plece de la formația din Teleorman acum, din motive necunoscute, iar în locul lui poate ajunge David Dincă la Alexandria.

Dincă a bifat nouă meciuri pentru CSM Slatina în prima parte a stagiunii, dar situația sa, deși nu a fost anunțat nimic la nivel oficial din partea oltenilor, este una delicată din perspectivă personală. Daniel Oprescu l-a achiziționat pe Sebastian Micu (22 de ani), care va fi, poate, titular de drept în poarta Slatinei în partea a doua a campionatului.

Trei achiziții anunțate de Alexandria

La nivel oficial, ultimele veniri anunțate de CSM Alexandria sunt Alberto Călin și Mario Răducan. Prima achiziție a fost Florin Răsdan, dar vor urma altele. După cum Liga2.ro a anunțat săptămâna trecută, la Alexandria vor ajunge și trei jucători străini.

Plecări oficializate sunt cele ale lui Ovidiu HorșiaConstantin MitulețuCiprian GrozaMihai Nițescu, Marius Ciobanu-Vanghele și Enrichi Finica, dar Eugen Trică mai vrea să renunțe și la alți jucători, la Ianoș Brînză, Eduard Sîrbu, Ciprian Perju, Alexandru Mogoș, Ionuț Daniel Voicu, Adrian Gîdea, Cosmin Neagu și Sabin Iakabfi.

Foto:Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/razvan-tincu-a-respins-oferta-ceahlaului-19297433

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-s-a-reunit-cu-aceleasi-probleme-19297426

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-l-a-convins-pe-florin-purece-sa-semneze-19297420

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-demersuri-pentru-obtinerea-dreptului-de-promovare-19297416

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/se-aduc-modificari-la-accesul-in-complexul-sportiv-steaua-19297410

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-a-anuntat-cei-noua-jucatori-de-care-se-desparte-19297406

https://liga2.prosport.ro/seria-1/isaac-nortey-a-semnat-cu-cfc-arges-19297402

Andrei PASCU 15 Jan. 2024, 17:51 Liga 2
Pe aceeași temă