Dinamo, la a doua victorie consecutivă cu Ovidiu Burcă pe bancă. Succesul cu SC Popești Leordeni, unul la limită, venit în urma unei gafe a portarului advers

Marius ANGHEL 27 Jul. 2022, 12:48 Liga 2

Dinamo a legat două victorii în meciurile amicale disputate în această vară, ambele contra unor echipe din Liga 3.

După 2-1 cu CSO Plopeni (locul 3 în play-out-ul Seriei 5), weekendul trecut, astăzi, 27 iulie, bucureștenii au trecut cu 1-0 de SC Popești Leordeni, formație care a terminat sezonul trecut pe locul 2 în play-off-ul Seriei a 3-a și a jucat faza semifinală a barajului de promovare în Liga 2, unde a pierdut cu Progresul Spartac (0-1 acasă și 1-1 în deplasare).

Valentin Lazăr, decisiv pentru Dinamo în amicalul cu SC Popești Leordeni

Partida dintre Dinamo și SC Popești Leordeni s-a desfășurat pe stadionul Inter Gaz și a fost a doua în care pe banca fostei prim-divizionare s-a aflat Ovidiu Burcă, antrenor instalat în urmă cu mai puțin de o săptămână.

Unicul gol al acestui joc a fost marcat de Valentin Lazăr, în minutul 35, după o greșeală a portarului Andrei Voican, care a ieșit prost dintre buturi, tocmai la 25 de metri, de unde s-a și înscris.

Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer, Țone, Amzăr – Dudea, N. Roșu – Bordușanu, Bani, Val. Lazăr – Buhăescu
După pauza au mai jucat: Eșanu – Buleică, Cr. Ionescu, G. Crețu, I. Roșu, Gavrilă, Florescu, Măgureanu, Al. Pop, Bobea
Antrenor: Ovidiu Burcă

SC Popești Leordeni: Voican – Al. Păun, Lolescu, Motroc, Dav. Măzărache, Badea, Sutru, Trandafirescu, A. Pătrașcu, Va. Nicolae, Vlada
Au mai intrat: Achiriloaei – Parcea, Fl. Marin, Andreescu, Mocanu, Neculăiță, Papanikolau, Meluță
Antrenor: Valentin Ivan

Dinamo, al doilea succes în cele cinci amicale din această vară

În această perioadă de pregătire de vară, Dinamo a mai disputat amicale cu: Concordia Chiajna (scor 0-1), Unirea Slobozia (scor 0-5), Unirea Constanța (scor 1-3) și CSO Plopeni (scor 2-1).

Următorul meci amical îl va disputa sâmbătă, la ora 10:00, cu CS Tunari, în cantonamentul de la Săftica. Weekendul următor va debuta în noul sezon de Liga 2, urmând să joace în deplasare, la Buftea, cu nou-promovata Progresul Spartac.

De partea cealaltă, SC Popești Leordeni a mai jucat amicale cu CS Afumați (scor 1-2) și FCSB 2 (scor 5-3), iar în perioada următoare va mai întâlni Metaloglobus București (30 iulie, ora 10:00, la Popești Leordeni), CSM Alexandria (5 august), Unirea Bascov (13 august) și FC Voluntari 2 (20 august). Noul sezon de Liga 3 începe în data de 27 august.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Marius ANGHEL 27 Jul. 2022, 12:48 Liga 2
Pe aceeași temă