DDB ține în viață Dinamo! Suma pe care suporterii au virat-o către club, câți jucători a promis noul administrator special că va mai aduce și stadionul unde ar putea fi jucate meciurile de acasă: ”Suntem încrezători că vom găsi înțelegere”

Marius ANGHEL 02 Aug. 2022, 15:01 Liga 2
DDB ține în viață Dinamo! Suma pe care suporterii au virat-o către club, câți jucători a promis noul administrator special că va mai aduce și stadionul unde ar putea fi jucate meciurile de acasă: ”Suntem încrezători că vom găsi înțelegere”

Programul ”Doar Dinamo București” (DDB) se pregătește de alegerea președintelui său, iar la începutul acestei săptămâni a avut un e-mail către membri săi cotizanți, în care oferă câteva informații referitoare la activitatea sa din ultima perioadă, cât și la informații privind echipa retrogradată în această vară, în premieră, în Liga 2.

DDB se pregătește de alegeri și devine activă pentru membri săi

Printre cele șase ”puncte” enumerate se vorbește despre finanțarea clubului cu încă 200 mii de lei, atragerea noului sponsor principal sau despre faptul că noul administrator special, Vlad Iacob, a promisă aducerea a încă cinci jucători noi la echipă.

Totodată, DDB susține că se fac eforturi ca echipa să își dispute meciurile de pe teren propriu pe stadionul Arcul de Triumf, casa naționalei de rugby, odată ce va începe mult-așteptata demolare a stadionului Dinamo.

”Dorim să fii la curent cu noutățile din club și din DDB, înainte de startul sezonului. Iată cele mai importante lucruri:

1. În ultimele două săptămâni, din banii strânși de DDB s-au virat către club 200.000 lei. Din acești bani s-au achitat: înscrierea în sezonul 2022-2023 al Ligii a 2-a, facturile la toate utilitățile și noul lot de echipament Macron.

2. A fost atras un sponsor principal față de care eram atașați sentimental încă din 2006.

3. După câteva rezultate dezamăgitoare în meciurile amicale, Dinamo a reușit să lege 3 victorii și să ne facă să privim cu mai mult optimism debutul oficial.

4. Facem eforturi pentru ca meciurile de acasă să fie disputate pe noul stadion Arcul de Triumf, în așteptarea începerii lucrărilor de demolare a Stadionului Dinamo. Suntem încrezători că vom găsi înțelegere din partea forurilor competente din România față de acest demers.

5. Membrii DDB se pregătesc pentru alegerea noului președinte al Programului. Până acum, două persoane și-au anunțat intenția de a candida. Alegerile vor avea loc pe 16 august. Pot vota toți membrii DDB care au un cont activ și sunt majori. Îi rugăm pe cei care nu și au primit cardul DDB să trimită o solicitare pe adresa: [email protected]

6. Administratorul special ne-a transmis că în afara transferului mijlocașului central Dani Iglesias, urmează să fie aduși alți 5 jucători pe posturile deficitare.

Pentru toate eforturile pe care le facem este nevoie de bani. E nevoie să împărțim între noi acest efort financiar. Dacă fiecare suporter ar contribui cu UN SIGUR BILET VIRTUAL, Dinamo nu ar duce lipsă de finanțe. Îți mulțumim pentru susținerea ta de până acum și te rugăm să intri pe acest link și să cumperi UN BILET: Bilete virtuale, informează DDB.

Dinamo are cinci jucători noi prezentați în această vară

DDB a informat tot în această săptămână că 888.com va fi noul sponsor principal al echipei Dinamo.

În această vară, Dinamo a prezentat oficial cinci jucători: Bogdan Gavrilă, Valentin Lazăr, Neluț Roșu, Vasile Buhăescu și spaniolul Daniel Iglesias Gago. Ultimii doi au fost prezentați chiar de Vlad Iacob, iar dintre cei cinci Gavrilă ar putea să nu mai continue cu echipa, fiindcă nu-l mulțumește pe Ovidiu Burcă. În lotul ”câinilor” sunt mulți alți jucători care urmează să semneze și să fie prezentați.

În prima etapă a sezonului de Liga 2, ediția 2022-2023, Dinamo joacă în deschidere, joi, 4 august, de la ora 17:00, pe stadionul din Clinceni, cu nou-promovata Progresul Spartac. Inițial, meciul era programat la Buftea, de la ora 18:00, însă s-ar fi desfășurat fără spectator, astfel că Progresul a făcut demersuri pentru a-l muta la Clinceni și a reușit acest lucru.

Foto principal: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Marius ANGHEL 02 Aug. 2022, 15:01 Liga 2
Pe aceeași temă