Progresul Spartac – Dinamo se joacă pe un alt stadion, cu spectatori! ”Victorie!”, anunță clubul nou-promovat, care spune că a primit mai multe lovituri legate de organizarea acestui joc

Marius ANGHEL 02 Aug. 2022, 10:40 Liga 2
Progresul Spartac - Dinamo se joacă pe un alt stadion, cu spectatori! ”Victorie!”, anunță clubul nou-promovat, care spune că a primit mai multe lovituri legate de organizarea acestui joc

Progresul Spartac a reușit să mute meciul cu Dinamo, pe care îl organizează în prima etapă a noului sezon de Liga 2, pe un alt stadion, iar întâlnirea se va disputa cu spectatori în tribune.

Inițial, partida care dă start ediției 2022-2023 a eșalonului secund era stabilită să aibă loc la Buftea, la baza federației, însă Jandarmeria nu a aprobat ca meciul să aibă și spectatori, fiindcă îi consideră pe cei ai clubului Dinamo drept ”risc maxim”, în condițiile disponibile la arena din orașul ilfovean.

Progresul Spartac organizează meciul cu Dinamo la Clinceni

Meciul dintre Progresul Spartac și Dinamo, programat joi, 4 august, de la ora 17:00, va avea loc, mai nou, pe stadionul din Clinceni, așa cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate de săptămâna trecută. A fost modificată inclusiv ora, de la 18 la 17.

Clubul nou-promovat în Liga 2 a anunțat luni, cu mare bucurie, mutarea jocului la Clinceni:

”MECIUL CU DINAMO SE JOACĂ CU SPECTATORI!
VICTORIE!!! După mai multe lovituri primite de Progresul legate de organizarea meciurilor în primele etape din Liga a 2-a, de la inabilitatea de a ne omologa propriul stadion, la vestea că derby-ul cu Dinamo s-ar fi putut juca cu porțile închise, în sfârșit primim o veste bună: Clubul nostru a primit acum câteva minute aprobarea instituțiilor pertinente de a muta meciul Progresul Spartac – Dinamo București pe Clinceni Arena, unde se va juca cu spectatori!
Vom încerca să stabilim cât mai repede detaliile organizatorice ale partidei, moment în care vom anunța modurile de achiziționare a biletelor pentru acest meci istoric!
Menționăm totuși, că nu putem anunța încă dacă vom putea continua să organizăm meciurile de pe teren propriu din Liga a 2-a la Clinceni. Vom reveni cu mai multe detalii în viitorul apropiat.
Progresul, tot înainte!”

Progresul Spartac nu a putut să-și omologheze, nici cu derogări, propria arenă, iar meciurile de acasă urma să le dispute pe stadionul de la baza federației de la Buftea. Jandarmeria nu a fost însă de acord ca jocul cu Dinamo să se dispute cu spectatori, astfel că Progresul a căutat o altă arenă unde să organizeze acest joc.

  • Stadion din Clinceni a fost disponibil și pentru că echipa care urmează să-și joace meciurile de acasă aici, Unirea Constanța, tot în Liga 2, evoluează în această primă etapă în deplasare, la Timișoara, cu Politehnica.

Marius ANGHEL 02 Aug. 2022, 10:40 Liga 2
Pe aceeași temă