DDB a anunțat cine va fi noul sponsor principal la Dinamo! ”Eram atașați sentimental de el încă din 2006”

Robert JUGRAVU 02 Aug. 2022, 08:15 Liga 2
DDB a anunțat cine va fi noul sponsor principal la Dinamo! ”Eram atașați sentimental de el încă din 2006”

DDB (Doar Dinamo București) a anunțat că Dinamo s-a înțeles cu un nou sponsor principal, al cărui nume va apărea pe tricourile jucătorilor în noul sezon de Liga 2.

Dinamo a rămas fără cele mai importante surse de finanțare odată cu retrogradarea în al doilea eșalon. Formația din ”Ștefan cel Mare” nu va mai primi decât o sumă mică din drepturile de televizare, mult sub cea oferită cluburilor din SuperLiga, iar sponsorul principal Unibet s-a retras din acest proiect.

Acum, DDB anunță că pe pieptul jucătorilor va apărea numele noului sponsor principal, 888.com, potrivit aluziilor din mailul trimis membrilor cotizanți.

Fanii dinamoviști se simt atașați sentimental de noul sponsor

Casa de pariuri 888.com va fi noul sponsor al lui Dinamo în noul sezon din Liga 2. Conducerea Doar Dinamo București a anunțat acest parteneriat într-un mod inedit, prin intermediul unui mail trimis membrilor cotizanți.

”A fost atras un sponsor principal față de care eram atașați sentimental încă din 2006”, a scris DDB, în stilul caracteristic, în comunicatul remis în dimineața zilei de luni.

888.com este o casă de pariuri online care a rămas în memoria microbiștilor români din sezonul 2005-2006. Atunci, Steaua întâlnea Middlesbrough în semifinalele Cupei UEFA și era eliminată la limită de englezi, după golurile marcate pe final de Massimo Maccarone. Pe pieptul italianului și al coechipierilor săi stătea scris ”888.com”, chiar noul sponsor pe care îl va avea și Dinamo.

Massimo Maccarone este considerat un adevărat erou în rândul fanilor formației din Șoseaua Ștefan cel Mare, care nu și-au ascuns niciodată satisfacția după eliminarea marii rivale Steaua din cursa care i-ar fi putut aduce al doilea trofeu continental din istorie, după Cupa Campionilor Europeni din 1986.

Mai mult, atacantul italian al lui Middlesbrough din perioada 2002-2007, a devenit membru Doar Dinamo București și a participat chiar și la o întâlnire a DDB Italia, unde a cântat alături de suporterii ”câinilor”.

  • Membri programul Doar Dinamo București sunt invitați în perioada următoare să aleagă un președinte. Se speră ca, prin această numire, să se aducă un suflu proaspăt ”în familia Dinamo”. DDB a anunțat că alegerile vor avea loc în data de 16 august, cât și că ”data limită la care un cont trebuie să fie activ, pentru a putea vota, va fi cu 15 zile înainte de începutul campaniei electorale”.

Foto principal: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-trei-victorii-la-rand-in-amicale-cu-burca-antrenor-19238881

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-spaniol-fost-la-deportivo-de-la-coruna-si-alaves-noua-achizitie-facuta-de-dinamo-mijlocasul-vine-dupa-cel-mai-bun-sezon-din-cariera-sa-in-prima-liga-din-slovacia-19238856

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-2/inca-un-fotbalist-se-desparte-de-dinamo-inaintea-startului-ligii-a-2-a-jucatorul-se-afla-printre-titularii-echipei-lui-ovidiu-burca-19496873

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-pierdut-procesul-cu-dario-bonetti-si-e-buna-de-plata-suma-pe-care-trebuie-sa-i-o-achite-clubul-antrenorului-italian-19238788

Robert JUGRAVU 02 Aug. 2022, 08:15 Liga 2
Pe aceeași temă