S-a despărțit de Steaua și continuă la Dinamo. Vasile Buhăescu s-a transformat în ”câine”: ”Sunt fericit. Abia aștept să joc în fața extraordinarilor suporteri din Ștefan cel Mare”

Marius ANGHEL 22 Jul. 2022, 20:35 Liga 2
S-a despărțit de Steaua și continuă la Dinamo. Vasile Buhăescu s-a transformat în ”câine”: ”Sunt fericit. Abia aștept să joc în fața extraordinarilor suporteri din Ștefan cel Mare”

Vasile Buhăescu (34 de ani) s-a despărțit în această vară de Steaua, ajunsese în această săptămână la un acord cu CSM Focșani, echipa din Liga 3, însă oferta primită de la Dinamo a fost de nerefuzat, astfel că atacantul originar din Huși va continua în Liga 2, la marea rivală a clubului din Ghencea.

Buhăescu a fost prezentat oficial, vineri seară, de clubul din ”Ștefan cel Mare”, devenind, astfel, abia al patrulea jucător achiziționat de Dinamo în această vară pentru participarea în Liga 2, după Bogdan Gavrilă, Valentin Lazăr și Neluț Roșu.

Vasile Buhăescu s-a despărțit de Steaua și continuă cu Dinamo

Ajuns la 34 de ani, Vasile Buhăescu își mai adaugă o echipă în cariera sa de fotbalist, pe lângă multele pentru care a evoluat până acum, majoritatea din Liga 2.

Buhăescu trece de la Steaua, pentru care în sezonul trecut a evoluat în 23 de meciuri de Liga 2, în care a marcat de 6 ori, la rivala Dinamo, o echipă retrogradată pentru prima dată în istoria sa în eșalonul secund.

”Sunt foarte fericit că am semnat cu Dinamo și abia aștept să joc în fața extraordinarilor suporteri din Ștefan cel Mare. Îmi doresc a cincea promovare din carieră pentru a readuce acest club acolo unde trebuie să fie!”, a declarat Vasile Buhăescu, potrivit comunicatului clubului Dinamo.

Dinamo nu precizează durata contractului cu Buhăescu.

”Vasile Buhăescu la Dinamo 1948
București, 22 iulie 2022. Atacantul Vasile Buhăescu a semnat în urmă cu câteva momente un contract cu Dinamo 1948 și se va alătura lotului pregătit de noul antrenor principal Ovidiu Burcă, a anunțat administratorul special Vlad Iacob pentru paginile oficiale de Facebook și Instagram ale clubului.
În vârstă de 34 de ani, Vasile Buhăescu este, la această oră, unul dintre cei mai prolifici atacanți din Liga 2, cu 73 de goluri marcate în această competiție.
FC Vaslui, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești, ASA Tg. Mureș, CS Mioveni, Olimpia Satu Mare, Juventus București, FC Argeș și CSA Steaua sunt echipele la care a evoluat Vasile Buhăescu.
4 promovări, din Liga 2 în prima divizie, are Vasile Buhăescu în carieră.
Bine ai venit, Vasile Buhăescu!”, informează Dinamo.

Ieri, Dinamo și-a prezentat oficial noul antrenor principal, pe Ovidiu Burcă, aflat pentru prima dată în ipostaza de a conduce o echipă din Liga 2, cât și noul administrator special, pe Vlad Iacob.

Foto: Dinamo București 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scandal-la-dinamo-dupa-numirea-lui-ovidiu-burca-iulian-mihaescu-acuza-conducerea-nu-am-primit-nici-macar-un-telefon-sa-ma-intrebe-cineva-daca-mai-traiesc-la-saftica-exclusiv-19238151

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-ovidiu-burca-este-noul-antrenor-al-echipei-dinamo-19238096

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ciprian-petre-nu-se-mai-retrage-a-semnat-cu-o-echipa-din-liga-3-cu-pretentii-unde-va-fi-coechipier-cu-doi-fosti-stelisti-liviu-bajenaru-si-vasile-buhaescu-19237908

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-doua-plecare-de-la-steaua-dupa-finalul-de-campionat-fotbalistul-a-cerut-rezilierea-desi-mai-avea-un-an-de-contract-cu-militarii-19233210

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-are-un-nou-administrator-special-cine-este-vlad-iacob-si-cum-vrea-sa-diminueze-problemele-clubului-19238063

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-va-juca-pe-alt-stadion-in-liga-2-arena-proprie-nu-a-fost-omologata-si-e-nevoita-sa-se-mute-solutia-gasita-de-conducere-si-unde-va-avea-loc-partida-cu-dinamo-19238237

Marius ANGHEL 22 Jul. 2022, 20:35 Liga 2
Pe aceeași temă