FK Miercurea Ciuc se întărește de la Sepsi OSK. Jucătorul pe care ciucanii l-au deturnat din drumul către Brașov

Adi MARICA 07 Jan. 2022, 16:43 Liga 2

FK Miercurea Ciuc face primul transfer în 2022 de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, club din prima ligă de la care s-a întărit și în vară, la începutul sezonului de Liga 2.

Balazs Csiszer a fost împrumutat de Sepsi OSK până la finalul acestui sezon la echipa antrenată de Valentin Suciu, spun sursele Liga2.ro, mutarea nefiind anunțată încă oficial de niciuna dintre echipele din Secuime.

Balazs Csiszer fusese propus la FC Brașov, dar a ajuns la FK Miercurea Ciuc

În prima parte a sezonului, fundașul dreapta de 22 de ani, născut chiar din Miercurea Ciuc, a jucat la Sepsi OSK 2, în Liga 3, unde a fost jucator de bază în echipa antrenată de Sandu Andrași.

Csiszer a fost propus inițial de șefii clubului Sepsi la FC Brașov, tot în Liga 2, însă ciucanii s-au mișcat mai repede și au obținut transferul.

Balazs Csiszer a mai jucat în cariera sa la seniori la Budafoki MTE, în liga a doua din Ungaria, și la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în Liga 1. La prima echipă a covăsnenilor a prins 25 de meciuri în precedentele două sezoane, 13 în ediția 2019-2020 și 12 în 2020-2021, pentru ca în cel actual să nu evolueze deloc în Liga 1.

Balazs Csiszer, Ionut Adrian Serban si Florin Flavius Purece in meciul de fotbal dintre FC Arges si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, restanta din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, marti 16 februarie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Transferurile între Sepsi OSK și FK Miercurea Ciuc se înmulțesc

FK Miercurea Ciuc și Sepsi OSK au început de curând să schimbe jucători între ele.

În vara trecută, la începutul sezonului, de la Miercurea Ciuc la Sfântu Gheorghe a mers Janos Botorok (19 ani), iar în sens invers au trecut Lorant Kovacs (28 ani) și Peter Gal-Andrezly (31 ani).

Anterior, la Sepsi, ”la mai bine”, în Liga 1, a mers Eder Gonzalez, iar la ciucani a ajuns Szilard Mitra.

Altfel, FK Miercurea Ciuc se va reuni la 12 ianuarie, iar în perioada 28 ianuarie – 11 februarie și-a stabilit să meargă într-un cantonament în Turcia.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/strategie-precisa-la-fk-miercurea-ciuc-valentin-suciu-isi-va-duce-fotbalistii-in-afara-romaniei-pentru-cantonament-si-pregateste-primele-transferuri-19215502

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-patru-locuri-sunt-libere-pentru-play-off-ul-ligii-2-insa-doua-sunt-ca-si-ocupate-pentru-celelalte-doua-are-sanse-matematice-si-clasata-pe-locul-15-cum-poate-fk-miercurea-ciuc-lua-fata-cel-19215222

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sfidare-incredibila-din-partea-presedintelui-clubului-de-fotbal-din-miercurea-ciuc-fata-de-romania-reactie-uluitoare-o-sa-avem-site-in-limba-romana-cand-o-sa-faceti-si-voi-presa-in-limba-ma-19214963

Adi MARICA 07 Jan. 2022, 16:43 Liga 2
Pe aceeași temă