Strategie precisă la FK Miercurea Ciuc. Valentin Suciu își va duce fotbaliștii în afara României pentru cantonament și pregătește primele transferuri

Răzvan STÎNGĂ 06 Jan. 2022, 15:37 Liga 2
Strategie precisă la FK Miercurea Ciuc. Valentin Suciu își va duce fotbaliștii în afara României pentru cantonament și pregătește primele transferuri

FK Miercurea Ciuc a hotărât și ea, în acest început de an, să meargă în Turcia pentru pregătirea de iarnă. Contextul pandemic i-a făcut pe ciucani să decidă plecarea în Antalya, în perioada 28 ianuarie – 11 februarie, unde vor disputa, bineînțeles, mai mult meciuri amicale.

FK Miercurea Ciuc și FK Miercurea Ciuc U19, cantonament în Turcia 

FK Miercurea Ciuc se va runi la 12 ianuarie, iar apoi, până la data plecării în Turcia, pe plan local vor avea loc mai multe ședințe de prgătire, poate și meciuri amicale. Cert este că echipa mare nu va fi singura care va merge în Turcia, pentru că deplasarea va fi făcută și de formația sub 19 ani a clubului.

Pregătirile vor începe săptămâna viitoare, atât pentru echipele de tineret, cât și pentru echipa mare. Echipa mare va avea primul antrenament la 12 ianuarie. Nu vor fi modificări în componența staffului, dar vor exista modificări minore în lot. Echipa U19 și echipa mare vor merge, de asemenea, într-un cantonament în Turcia.

Cu echipa mare vom încerca să intrăm în primele șase echipe la finalul sezonului regular, în playoff-ul, iar cu echipa U19 ne dorim calificarea în semifinale”, a declarat Zoltan Szondy, președintele FK Miercurea Ciuc, citat de Szekely Sport.

FK Miercurea Ciuc pregătește primele transferuri 

Așa cum a declarat Valentin Suciu pentru Liga2.ro încă de la finalul anului trecut, la FK Miercurea Ciuc nu vor avea loc prea multe schimbări de lot. Vor pleca doi-trei jucători, urmând să vină tot doi-trei în locul lor, în funcție de doleanțele antrenorului.

E posibil ca până la data reunirii formația din Miercurea Ciuc să și anunțe primele veniri și/sau plecări.

Vor fi modificări minore de lot, vom negocia cu doi-trei jucători, dar până nu se va ajunge la o înțelegere sau se va semna un contract, ar fi prematur să menționăm nume. Vor fi una sau două plecări”, a declarat Szilard Cseke, directorul sportiv al FK Miercurea Ciuc, citat de sursa amintită.

FK Miercurea Ciuc, în continuare cu șanse la play-off

După lanțul de cinci eșecuri la rând în primele cinci etape, FK Miercurea Ciuc a mai pierdut un singur meci din următoatele 11 etape, reușind să termine 2021 cu șanse la play-off-ul de promovare. Acum, e pe locul 7, cu 26 de puncte, la două de Steaua și FC Buzău, echipe aflate pe pozițiile 6 și 5.

În etapele rămase de jucat în 2022 în sezonul regular, ciucanii vor mai disputa trei meciuri, toate cu formații promovate la finele stagiunii trecute în Liga 2, Unirea Dej, CS Comunal Șelimbăr și FC Brașov.

Foto: Gheorghe Flușter/ Sport Pictures

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Jan. 2022, 15:37 Liga 2
Pe aceeași temă