Corvinul Hunedoara a oficializat a 11-a achiziție a verii! Câștigătoarea Cupei României a transferat un atacant în coproprietate

Andrei PASCU 21 Jun. 2024, 15:46 Liga 2
Corvinul Hunedoara a oficializat a 11-a achiziție a verii! Câștigătoarea Cupei României a transferat un atacant în coproprietate

Până la urmă, vineri, 21 iunie, Corvinul Hunedoara l-a prezentat pe atacantul Darius Grigore, în vârstă de 17 ani, adus definitiv de la formația din Liga 3 – ARO Muscelul Câmpulung Muscel. Divizionara a treia a comunicat mai devreme mutarea, după ce vârful fusese cedat, în primă fază, sub formă de împrumut la un alt club din Liga 2, la CSM Slatina.

Darius Grigore va fi deţinut în coproprietate de Corvinul Hunedoara și ARO Muscelul Câmpulung Muscel, iar acum, cu clubul din Liga 2 a semnat un contract valabil pe trei sezoane, până în vara lui 2027.

Darius Grigore a fost prezentat de Corvinul Hunedoara. Contract pe trei ani

Corvinul Hunedoara a dus, până acum, o campanie de achiziții foarte puternică. Darius Grigore este al 11-lea jucător care a semnat în această vară cu trupa lui Florin Maxim, tânărul ajungând deja în cantonamentul din Slovenia pe care clubul îl organizează în aceste zile.

După cum aminteam, în primă fază, Darius Grigore s-a prezentat pe 17 iunie la reunirea echipei CSM Slatina și era anunțat de olteni sub formă de împrumut sub comanda lui Daniel Oprescu. Cu toate acestea, iată că Grigore a semnat, până la urmă, cu Corvinul Hunedoara și poate juca în Liga 2, dar și în Europa League, acolo unde, în primul tur, câștigătoarea Cupei României va întâlni formația maghiară Paksi FC.

Darius Grigore, în coproprietate ”deținut” de Corvinul Hunedoara și ARO Muscelul Câmpulung Muscel 

Corvinul va avea 50 la sută din drepturile federative ale jucătorului, în timp ce ARO Muscelul Câmpulung Muscel va păstra celălalt procent de 50 la sută.

Un atacant de perspectivă se alătură echipei noastre!

Darius Grigore este cel mai recent transfer al echipei noastre. Atacantul de doar 17 ani, golgheter al celor de la ARO Câmpulung Muscel în sezonul precedent, a ajuns în cantonamentul de la Rogla, unde s-a alăturat lotului corvinist. El va fi deţinut în co-proprietate de cele două grupări şi a semnat un contract valabil pe trei sezoane.

Vârful născut în 2007 a evoluat, în campionatul trecut, în toate partidele pentru ARO Câmpulung Muscel, bifând peste 1.900 de minute jucate, fiind cel mai important marcator al grupării muscelene, cu opt reuşite. De altfel, prestaţiile sale au atras şi atenţia celor de la AC Torino Primavera, club pentru care a dat probe în această vară.

Darius Grigore este al 11-lea jucător care ajunge în această vară la Hunedoara şi totodată cel mai tânăr dintre fotbaliştii transferaţi până acum.

Bun venit, Darius! Baftă maximă în alb-albastru!”, a transmis Corvinul Hunedoara pe Facebook.

Corvinul Hunedoara, 11 achiziții în această vară!

Așadar, Corvinul Hunedoara a ajuns la 11 achiziții. Anterior venirii lui Darius Grigore, cu clubul pregătit de Florin Maxim au mai semnat: Alexandru Gîrbiță (ex Viitorul Pandurii), nigerienii Goodnews Ibuchi Chukwu, Odejobi Toheeb Babatunde, Otega Jimmy King și Taiye Abolaji Rasaq, Ion Cărăruș (ex CS Mioveni), Sergiu Buș (ex Politehnica Iași), Roger Junio (ex Universitatea Cluj), Desley Ubbink (ex FC Emmen) și Florin Iacob (ex UTA Arad).

Vineri, de la ora României 18:00, Corvinul Hunedoara va disputa primul meci amical din cantonamentul din Slovenia. NS Mura va fi adversara, ocupanta locului 7 în ierarhia primei ligi din Slovenia.

Foto: Corvinul Hunedoara și ARO Muscelul Câmpulung Muscel

Andrei PASCU 21 Jun. 2024, 15:46 Liga 2
Pe aceeași temă