Daniel Vădrariu a semnat cu o nouă echipă după despărțirea de CSM Reșița

Marius ANGHEL 11 Jan. 2021, 14:46 Liga 2
Daniel Vădrariu a semnat cu o nouă echipă după despărțirea de CSM Reșița

Fostul căpitan al echipei CSM Reșița, Daniel Vădrariu (30 de ani), a semnat cu o nouă echipă, la trei luni distanță după ce formația din Valea Domanului renunța la serviciile sale fără să explice public motivul, a doua zi după încheierea perioadei de transferuri, lăsându-l, astfel, șomer o bună perioadă de timp.

Vădrariu este noul jucător al echipei FC Sfîntu Gheorghe, ocupanta locului 3 în prima ligă din Republica Moldova.

Daniel Vădrariu a semnat pe trei ani cu FC Sfîntul Gheorghe

FC Sfîntul Gheorghe a anunţat legitimarea lui Daniel Vădrariu pe pagina sa de Facebook:

”Pe scurt, Daniel-Petru este un fundaș român, în vârstă de 30 de ani, și a semnat cu echipa noastră un contract valabil pentru trei ani, după ce anterior a jucat pentru mai multe cluburi cu tradiție în fotbalul de pe celălalt mal al Prutului, printre care: FCM Reșița, Dinamo București, CSM Ceahlăul, Astra Giurgiu, Poli Timișoara sau UTA Arad, precum și pentru naționala de tineret a României.
De asemenea, lui VADRARIU, care a adunat peste 60 de meciuri în Liga 1 și peste 100 – în Liga 2, îi este cunoscut și fotbalul de la noi, el evoluând, în perioada August – Decembrie 2013, pentru FC Tiraspol.”

Daniel Vădrariu și Daniel Ene dați afară de la CSM Reșița după meciul din etapa a 6-a

Daniel Vădrariu și Daniel Ene au fost cei doi jucători pe care CSM Reșița i-a dat afară după ce echipa a pierdut pe teren propriu cu nou-promovata Unirea Slobozia, cu 3-0, pe 3 octombrie 2020. După joc, președintele Cristian Bobar a amenințat că taie ”în carne vie” dacă atitudinea jucătorilor nu se schimbă, însă a trecut și la fapte și a reziliat contractele a doi dintre veteralii lotului.

Lui Vădrariu și Ene li s-au reziliat contractele a doua zi după ce perioada de transferuri s-a încheiat. Ceea ce a înseamnat că cei doi jucători nu au mai putut să joace în primele trei ligi nicăieri până la începutul lui 2021.

Vădrariu jucase în 22 de meciuri din tot atâtea în sezonul trecut de Liga 2, în 21 ca titular, și a înscris două goluri, iar în actuala ediție a eșalonului secund avea patru prezențe în cinci jocuri până la momentul rezilierii contractului.

În cariera sa, Daniel Vădrariu a jucat pentru Jiul Petroșani, Astra, Astra Giurgiu II, Ceahlăul, FC Bihor, FC Tiraspol (Moldova), Metalul Reșița, Dunărea Călărași, ACS Poli Timișoara, FC Mauerwerk (Austria), UTA Bătrâna Doamnă și CSM Școlar Reșița (devenită, după promovarea în Liga 2, CSM Reșița).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-si-a-stabilit-data-reunirii-insa-are-inca-multe-semne-de-intrebare-privind-stagiul-de-pregatire-cristian-bobar-este-foarte-greu-sa-facem-un-plan-si-sa-l-respectam-prim-19163322

Marius ANGHEL 11 Jan. 2021, 14:46 Liga 2
Pe aceeași temă