Încă o plecare de la CSM Reșița. Clubul a reziliat de comun acord înțelegerea cu mijlocașul Bruno Vasiu

Răzvan STÎNGĂ 23 Dec. 2020, 13:12 Liga 2
Încă o plecare de la CSM Reșița. Clubul a reziliat de comun acord înțelegerea cu mijlocașul Bruno Vasiu

CSM Reșița a anunțat a doua plecare din pauza competițională. Miercuri, clubul din Valea Domanului a emis un comunicat cu privire la încetarea colaborării cu mijlocașul Bruno Nicola Vasiu (23 de ani). Înțelegerea a fost reziliată de comun acord, potrivit informațiilor oferite de reșițeni.

Vasiu, doar cinci meciuri în acest sezon pentru CSM Reșița 

Bruno Nicola Vasiu a jucat pentru CSM Reșița timp de un sezon și jumătate. El a venit la echipă înaintea startului sezonului trecut. Stagiunea precedentă a fost utilizat mai mult mult, în 16 partide, și a marcat un gol. În actualul an fotbalistic a fost folosit însă mai puțin, de numai cinci ori.

Clubul nostru și jucătorul Vasiu Bruno Nicola au reziliat astăzi de comun acord contractul de activitate sportivă. Acesta a fost alături de noi o perioadă de un an și jumătate, de la echipa Soimii Lipova .

Îi mulțumim acestuia pentru aportul adus și îi dorim succes în continuare”, se arată în comunicatul emis de CSM Reșița.

CSM Reșița a reziliat contractul și cu Deivydas Matulevicius

CSM Reșița a ajuns, odată cu anunțul rezilierii contractuale cu Vasiu, la a doua despărțire a pauzei de iarnă. Zilele precedente a fost încheiat și contractul cu atacantul Deivydas Matulevicius (31 de ani). Din informațiile oferite de CSM Reșița, lituanianul a fost cel care a solicitat revenirea în țara natală, la mijloc fiind anumite aspecte personale.

Venit în vară la echipa din Valea Domanului, lituanianul nu a dat un randament prea bun. În cele opt meciuri în care a fost utilizat, toate în Liga 2, nu a reușit să marcheze.

CSM Reșița, pe locul 14 la final de 2020 

CSM Reșița termină anul pe locul 14, cu 18 puncte în 14 partide. În 2021, echipa lui Alin Minteuan mai are șase meciuri în sezonul regular, după cum urmează: FK Csikszereda (deplasare), Dunărea Călărași (acasă), Viitorul Pandurii (deplasare), CSM Slatina (acasă), Fotbal Comuna Recea (deplasare) și U Craiova 1948 SA (acasă).

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-plecare-de-la-csm-resita-din-pauza-de-iarna-contractul-cu-deivydas-matulevicius-a-fost-reziliat-pe-cale-amiabila-motivul-invocat-de-club-19162606

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-se-intoarce-in-antrenorat-la-sase-luni-dupa-despartirea-de-csm-resita-revin-cat-mai-repede-pe-banca-exista-interes-19162644

https://liga2.prosport.ro/seria-1/turris-oltul-schimba-strategia-pentru-a-doua-parte-a-campionatului-si-va-miza-mai-mult-pe-tineri-a-renuntat-deja-la-cinci-fotbalisti-dar-numai-doua-despartiri-au-fost-anuntate-oficial-19162994

 

Răzvan STÎNGĂ 23 Dec. 2020, 13:12 Liga 2
Pe aceeași temă