Minerul Ocna Dej nu se dezice de ”principiile” care o caracterizează și a renunțat la Dan Roman după numai două luni. Eșecul la scor din ultima etapă, posibilă cauză a deciziei

Andrei PASCU 07 Apr. 2024, 19:45 Liga 3
Minerul Ocna Dej nu se dezice de ”principiile” care o caracterizează și a renunțat la Dan Roman după numai două luni. Eșecul la scor din ultima etapă, posibilă cauză a deciziei

Minerul Ocna Dej, poate cea mai activă echipă din Liga 3 în ceea ce privește schimbările de jucători, antrenori și la nivelul conducerii, a mai anunțat o despărțire surprinzătoare.

Clubul clasat pe locul 4 în play-out-ul Seriei 10 a comunicat rezilierea contractului cu Dan Roman, care în luna februarie era numit în funcția de manager tehnic.

Minerul Ocna Dej s-a despărțit de Dan Roman după nici două luni!

Dan Roman a mai activat, în Liga 3, la Viitorul Cluj și CS Ocna Mureș, dar, pentru că nu avea licența necesară, a stat pe banca tehnică în calitate de jucător. Sub comanda lui, trupa din județul Alba a ajuns, în sezonul trecut, până în faza grupelor Cupei României, unde a învins prim-divizionara Chindia (1-0) și a remizat cu U Craiova (1-1).

Însă, pe de altă parte, în campionat, echipa din Ocna Mureș a avut rezultate modeste și a retrogradat de pe ultimul loc al Seriei a 9-a. Din vara anului 2023 și până la începutul lunii noiembrie a ocupat poziția de antrenor secund în stafful lui Dacian Nastai la Unirea Dej sau antrenor interimar, de unde a plecat odată cu instalarea ca ”principal” a lui Dragoș Militaru.

Eșec la scor în ultima rundă din play-out-ul Seriei 10 din Liga 3

A fost numit manager tehnic la Minerul Ocna Dej în luna februarie, dar unde nu a stat, iată, nici măcar două luni. Decizia a venit în urma eșecului la scor înregistrat în runda a 2-a a play-out-ului Ligii 3, 0-4 cu Sănătatea Cluj, pe teren propriu.

Mulțumim, Dan Roman !

Clubul CS Minerul 1947 Ocna Dej și managerul tehnic, Dan Roman , au decis de comun acord, incetarea raporturilor contractuale

Mulțumim pentru munca depusă în cadrul clubului nostru și îți dorim multă baftă mai departe în carieră!”, a comunicat Minerul Ocna Dej.

Minerul Ocna Dej, locul 4 în play-out

Minerul Ocna Dej a reluat campionatul, în 2024, de pe locul 7 în Seria 10 din Liga 3, cu 17 puncte, la patru lungimi de locul 4, Crişul Sântandrei. A mai disputat trei runde din sezonul regular apoi, dar obiectivul a fost ratat și a terminat pe locul 8, antepenultimul.

Avea 17 puncte după 18 meciuri în campionatul regular, în urma a trei victorii, opt remize și șapte eșecuri, cu un golaveraj de 20 de goluri marcate și 24 primite, iar acum, în urma a două meciuri scurse din play-out, este pe locul 4, cu 20 de puncte, în urma a o înfrângere și o victorie.

Minerul Ocna Dej are avans de două puncte peste locul 5, Minaur Baia Mare, dar este cu două puncte sub locul 3, Sănătatea Cluj.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/progresul-fundulea-are-un-nou-stadion-si-baza-sportiva-moderna-19305610

https://liga2.prosport.ro/liga-3/inainte-modelu-are-un-nou-antrenor-pe-virgil-nitoi-19305605

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sanatatea-cluj-parasita-de-francisc-dican-19305598

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cristian-barbut-a-ajuns-in-liga-3-la-poli-timisoara-19305521

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultatele-meciurilor-din-etapa-2-de-play-off-si-play-out-din-liga-3-19305184

Andrei PASCU 07 Apr. 2024, 19:45 Liga 3
Pe aceeași temă