Cu lotul decimat de accidentări și infectări cu COVID-19, ASU Politehnica va face deplasarea pentru meciul de la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii

Autor: Anda DELIU Publicat: 15 Oct. 2020, 19:46 Actualizat: 15 Oct. 2020, 19:47 Liga 2
Cu lotul decimat de accidentări și infectări cu COVID-19, ASU Politehnica va face deplasarea pentru meciul de la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii

Situație foarte dificilă pentru cei de la ASU Politehnica. Echipa are opt infectări de coronavirus în acest moment, toate în rândul jucătorilor, iar lotul este subțiat considerabil. După aproape două zile de incertitudine în club, până la urmă, s-a luat decizia ca echipa să facă deplasarea pentru jocul din etapa a 8-a a Ligii 2, la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în ciuda problemelor de lot.

ASU Poli a avut șapte pozitivi săptămâna trecută, dintre care Liga2.ro a aflat șase nume: Cristian Scutaru, Alin Ignea, Claudiu Pamfile, Jose Casado, Denis Radu și Doru Andrei, iar al șaptelea ar fi tot un junior. Dintre cei șapte, doi au acum teste negative și au putut ieși din izolare. Din informațiile noastre, unul dintre cei doi este juniorul Denis Radu. Totuși, la a doua testare a celor negativi, alți trei jucători au ieșit pozitivi. Sursele publicației noastre spun că între ei se regăsesc croatul Stjepan Plazonja și slovenul Marko Deronja.

”Meciul se va juca sigur”

Trebuie spus că ASU Poli mai are și alți jucători care sunt operați de dinainte de cazurile de coronavirus. Raul Vidrăsan și Călin Jurj sunt operați și este limpede că nu fac antrenamente și nu pot juca. De altfel, de marți, de când 18 persoane negative au ieșit din izolare, la primul antrenament stafful ar fi avut doar zece jucători la pregătire!

Reprezentantul clubului a transmis astăzi un mesaj scurt jurnaliștilor: ”Meciul se va juca sigur”. Așadar, înseamnă că se îndeplinesc condițiile de a avea 13 jucători, juniori și doi portari (Hindrich și Fișteag sunt sănătoși).

Decizie luată cu greu de club

Trebuie precizat că până joi, la ora 16:00, la ASU Politehnica nu se știa dacă vineri se va pleca sau nu spre orașului lui Brâncuși. În club domnea incerditudinea și nicio parte nu spunea ceva cert. Ne referim aici la staff, partea de conducere ce ține de Universitatea sau partea de management coordonat de Dan Alexa.

Până la urmă, e clar că echipa merge la meci cu absențe importante, și după puține antrenamente. La fel de adevărat este că Poli nu voia să-și mai aglomereze calendarul, în condițiile în care jocul cu Dunărea Călărași a fost deja amânat din cauza faptul că tot lotul a fost băgat în izolare.

Reamintim că regulamentul din pandemie permite amânarea jocurilor de campionat o singură dată per meci.

Sâmbătă, de la ora 11:00, ASU Politehnica Timișoara va juca în deplasare la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în cadrul etapei a 8-a a Ligii 2.

Autor: Anda DELIU Publicat: 15 Oct. 2020, 19:46 Actualizat: 15 Oct. 2020, 19:47 Liga 2
Pe aceeași temă