ASU Poli confirmă că are șapte cazuri de COVID-19. Toată echipa a intrat în izolare și activitatea a fost suspendată. Meciul cu Dunărea Călărași e ca și amânat

Anda DELIU 07 Oct. 2020, 13:03 Liga 2
ASU Poli confirmă că are șapte cazuri de COVID-19. Toată echipa a intrat în izolare și activitatea a fost suspendată. Meciul cu Dunărea Călărași e ca și amânat

ASU Politehnica are șapte cazuri de infectare cu coronavirus, așa cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate marți seară. Clubul timișorean a confirmat informația pe site-ul oficial, fără să dea numele celor pozitivi. În acest moment, meciul de vineri cu Dunărea Călărași are șanse mici, spre imposibile, de a se disputa, deoarece tot lotul și stafful alb-violeților sunt în izolare!

ASU Poli confirmă cazurile de COVID-19 din lot. Activitatea echipei a fost suspendată

Clubul timișorean nu a comunicat exact dacă Direcția de Sănătate Publică i-a impus această izolare în cazul jucătorilor depistați pozitiv, respectiv ceilalți ieșiți negativ, însă a anunțat că activitatea echipei este suspendată până la data de 12 octombrie. Din 36 de persoane testate, șapte au ieșit că au COVID-19.

Meciul cu Dunărea Călărași, din etapa a 7-a a Ligii 2, e programat pentru ziua de vineri, 9 octombrie, de la ora 19:30.

”Jucătorii şi staff-ul echipei noastre au efectuat la începutul săptămânii testarea periodică pentru depistarea noului coronavirus. Dintre cele 36 de persoane testate, şapte au primit rezultate pozitive. Prin urmare, atât aceştia, cât şi ceilalţi membri ai staff-ului şi lotului au intrat în izolare până luni, 12 octombrie, când testarea va fi repetată. Până atunci activităţile echipei sunt suspendate”, a anunțat Poli.

Toți infectații sunt asimptomatici

Octavian Benga a confirmat în această dimineață pentru Liga2.ro că niciun jucător testat pozitiv nu are simptome.

Din sursele noastre, printre cei șapte se numără Alin Ignea, Cristian Scutaru, Claudiu Pamfile, Denis Radu, Jose Casado și Doru Andrei.

La precenta infectare din lot, ASU Poli a dat numele infrectaților. Nu și acum.

În acest moment, meciul cu Dunărea Călărași apare încă programat de FRF, dar probabil este o chestiune de timp până când partida va apărea pe portarul oficial că nu se dispută. Jocul e programat vineri, la 19:30, în etapa a 7-a a Ligii 2 și urma să fie televizat.

  • ASU Poli – Dunărea Călărași va fi a patra partidă amânată în acest sezon de Liga 2 din cauza problemelor cu COVID-19, după U Craiova 1948 SA – Ripensia, care s-a și desfășurat între timp, Metaloglobus – Pandurii, care însă se află în stadiu de analizare a neprezentării a formației din Târgu Jiu, și Unirea Slobozia – Farul Constanța.
Anda DELIU 07 Oct. 2020, 13:03 Liga 2
Pe aceeași temă