CSM Slatina și-a stabilit adversarii din meciurile amicale din această iarnă. Dinamo și Steaua sunt doi dintre ei

Marius ANGHEL 19 Dec. 2022, 17:52 Liga 2
CSM Slatina și-a stabilit adversarii din meciurile amicale din această iarnă. Dinamo și Steaua sunt doi dintre ei

CSM Slatina este una dintre puținele echipe din Liga 2 care și-au stabilit și anunțat programul de pregătire din această iarnă și jocurile de verificare pe care le vor susține.

Trupa olteană va disputa șapte jocuri amicale după ce va efectua cantonamentul la Fundata, la Cheile Grădiştei.

CSM Slatina va disputa șapte amicale în perioada de pregătire de vară

Echipa antrenată de Daniel Oprescu e cea mai rapidă din Liga 2. Se reunește în data de 4 ianuarie 2023, în ciuda faptului că prima etapă din campionat va avea loc tocmai în ultimul weekend din luna februarie. În perioada 13-22 ianuarie va efectua un stagiu de pregătire la Fundata, la Cheile Grădiştei, iar după încheierea sa și revenirea la Slatina va începe jocurile amicale.

Acum a revenit numele adversarilor pe care îi va întâlni. Printre aceștia se numără patru colege din campionat: Dinamo, Progresul Spartac, Steaua și CS Comunal Șelimbăr. Ceilalți trei sunt din Liga 3.

”După cantonamentul montan, programat în perioada 13-22 ianuarie, echipa noastră va susţine şapte partide de pregătire:
28 ianuarie: CSM Slatina – Minerul Costeşti (acasă)
1 februarie: CSM Slatina – Dinamo Bucureşti (locul disputării nu este stabilit)
4 februarie: CSM Slatina – CSM Cetate Turnu Măgurele (acasă)
8 februarie : CSM Slatina – Sporting Roşiori (acasă)
11 februarie: CSM Slatina – Progresul Spartac (deplasare)
15 februarie: CSM Slatina – CSA Steaua (locul disputării nu este stabilit)
18 februarie: CSM Slatina – Viitorul Şelimbăr (acasă)(n.r. – este vorba despre CS Comunal Șelimbăr. Viitorul Șelimbăr este clubul care i-a cesionat locul în Liga 2 celor de la CS Comunal Șelimbăr), a transmis CSM Slatina prin intermediul paginii sale de Facebook.

Echipa lui Daniel Oprescu, pe locul 11 în Liga 2

Nou-promovata CSM Slatina ocupă locul 11 în clasamentul Ligii 2 după 16 etape, cu 22 de puncte acumulate, la patru puncte sub ultima poziție care duce în play-off. Gloria Buzău se află pe locul 6, cu 26 de puncte.

În ultimele trei etape din sezonul regular, echipa olteană va mai întâlni pe SC Oțelul Galați (locul 3 / acasă), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (locul 13 / deplasare) și Unirea Dej (locul 5 / acasă).

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-nu-pierde-timpul-si-se-reuneste-in-primele-zile-din-2023-daniel-oprescu-a-stabilit-cantonamentul-si-multe-meciuri-amicale-19256347

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-s-a-miscat-repede-pe-piata-transferurilor-primul-fotbalist-legitimat-de-olteni-in-pauza-de-iarna-atacantul-plecat-de-la-poli-iasi-19256120

Marius ANGHEL 19 Dec. 2022, 17:52 Liga 2
Pe aceeași temă