Primele mișcări de trupe la CSM Slatina. Oltenii sunt aproape să anunțe aducerile a cinci jucători dintr-un foc. Daniel Oprescu: ”Vor fi prezenți la reunire. Sigur vom lua ceva și de la Universitatea Craiova”

Andrei PASCU 30 May. 2023, 17:42 Liga 2
Primele mișcări de trupe la CSM Slatina. Oltenii sunt aproape să anunțe aducerile a cinci jucători dintr-un foc. Daniel Oprescu: ”Vor fi prezenți la reunire. Sigur vom lua ceva și de la Universitatea Craiova”

CSM Slatina îi face pe plac antrenorului Daniel Oprescu, acesta declarând încă după ultima etapă a sezonului 2022/2023 de Liga 2 că, dacă se vrea ceva mai mult, cel puțin evitarea retrogradării fără emoții până pe finalul play-out-ului, e nevoie de achiziții.

În aceste zile, oltenii chiar fac demersuri pentru acoperirea posturilor cu probleme, ”principalul” recunoscând acest detaliu, iar primele mutări sunt pe cale să fie anunțate.

CSM Slatina, aproape să anunțe primele veniri din pauza de vară

CSM Slatina se întărește în toate zonele terenului, iar în zilele următoare vor semna cu divizionara secundă doi fundași centrali, un mijlocaș și doi atacanți. Ei vor fi sub comanda lui Daniel Oprescu încă din primul moment al reluării pregătirilor, semn că există cel puțin un acord verbal între jucători și clubul din județul Olt.

Daniel Oprescu așteaptă la CSM Slatina cel puțin cinci fotbaliști noi 

În plus, sunt șanse foarte mari ca anumiți fotbaliști ”under” să vină de la Universitatea Craiova, existând interes din partea lui Daniel Oprescu pentru tinerii clubului din Bănie. E o relație foarte bună între CSM Slatina și Universitatea Craiova, iar în ultimii ani tinerii care nu intrau în calculele primei formații a clubului din SuperLigă, dar aveau potențial, au fost trimiși să capete minute la Slatina.

Suntem, în continuare, la Slatina, pentru a căuta cele mai bune soluții în vederea  completării lotului. Pentru noi, antrenori și conducători, nu putem spune că este vacanță.

Vom îmbunătăți, clar, partitura ofensivă a echipei noastre. În linii mari, am creionat lista de achiziții: doi fundași centrali, un mijlocaș și doi atacanți se vor alătura lotului nostru încă de la reluarea pregătirilor. În scurt timp vom face cunoscute și numele acestora.

(N.r. – Despre colaborarea cu Universitatea Craiova) Contactele noastre sunt permanente. Sigur vom muta din nou pe această linie având în vedere colaborarea excelentă cu formația condusă de Mihai Rotaru”, a punctat Daniel Oprescu, antrenorul echipei CSM Slatina, la Metropola TV.

Daniel Oprescu atrăgea atenția la finalul play-out-ului, iar conducerea pare că l-a ascultat

În privința stagiunii următoare, Daniel Oprescu și-ar dori un buget mai mare la echipă, salarii mai mari și, implicit, jucători cu mai multă experiență, pentru ca emoțiile retrogradării să nu mai fie simțite și din vară, pentru stagiunea 2023/2024.

Iată că Oprescu a purtat discuții cu conducerea deja, pentru stabilirea strategiei din sezonul care vine, iar primii jucători sunt deja asigurați. Probabil că și bugetul a fost pus la punct.

CSM Slatina a avut emoții până pe finalul play-out-ului

CSM Slatina a coborât o poziție în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, în urma primei runde, după eșecul cu FK Miercurea Ciuc, scor 0-2. Însă, după remiza cu Unirea Slobozia a revenit pe locul 3, trecând peste CS Comunal Șelimbăr cu un punct, 28 la 27 de puncte.

În urma rundei a 3-a, CSM Slatina a cedat cu CS Comunal Șelimbăr, scor 0-2, și a coborât iar pe poziția a 4-a. Pe acest loc a și terminat Grupa A a play-out-ului, mai înregistrând două victorii apoi, 1-0 cu Poli Timișoara și 1-0 cu Minaur Baia Mare, și un eșec, 0-1 cu Metaloglobus.

A terminat cu două puncte peste Metaloglobus, care a finalizat pe locul 5 și a jucat barajul de menținere în Liga 2 cu Progresul Spartac. Metaloglobus s-a impus contra formației lui Andrei Erimia și va continua în campionatul diviziei secunde.

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/multimedia/initiativa-de-modificare-a-legii-sportului-a-fost-retrasa-vasile-dincu-explica-motivul-si-arunca-manusa-in-curtea-mapn-si-a-clubului-steaua-singura-solutie-este-asocierea-cu-o-entitate-priv-19273400

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/fc-brasov-organizeaza-cupa-nicolae-pescaru-echipele-participante-si-cand-are-loc-primul-turneu-in-memoria-legendarului-fotbalist-al-brasovului-19273412

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nelut-rosu-entuziasmat-dupa-dinamo-campionii-fc-arges-19273401

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gica-hagi-a-pus-ochii-pe-golgheterul-lui-dinamo-lamine-ghezali-pe-lista-de-achizitii-a-farului-pentru-liga-campionilor-exclusiv-19273396

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-achizitie-a-politehnicii-iasi-dupa-promovare-fostbalistul-vine-de-la-fcsb-si-a-mai-jucat-la-clubul-din-copou-19273391

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 30 May. 2023, 17:42 Liga 2
Pe aceeași temă