CSM Slatina, bilanț pozitiv la finalul pregătirilor. A câștigat și ultimul amical, cu divizionara a treia ACSO Filiași

Răzvan STÎNGĂ 13 Feb. 2021, 14:41 Liga 2

CSM Slatina a încheiat ultimul amical al iernii cu o victorie. S-a impus și în partida de verificare cu ACSO Filiași, liderul Seriei 6 din Liga 3. Confruntarea s-a jucat la Slatina și s-a terminat 2-0. Gazdele au condus încă de la pauză, cu 1-0.

CSM Slatina a câștigat prin golurile lui Cătălin Doman și Radu Necşulescu

Cătălin Doman a deschis calea echipei lui Dinu Todoran către victorie, după un gol marcat în primul sfert de oră, minutul 15. Slătinenii au continuat să-și facă jocul ofensiv și în partea a doua și au înscris golul cu numărul doi pe final, cu trei minute înaintea ultimului fluier. Radu Necşulescu a stabilit scorul confruntării cu ACSO Filiași.

Echipa nostră a încheiat ultimul test al iernii, disputat cu CSO Filiaşi, cu o victorie, scor 2-0, prin golurile marcate de Cătălin Doman (min.15) şi Radu Necşulescu (min.87). Bilanţul amicalelor este unul pozitiv, în cele cinci partide susţinute am înregistrat patru victorii şi un egal, sperăm să continuăm pe aceeaşi linie şi meciurile oficiale. Prima partidă va avea loc sâmbătă, 20 februarie, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul 1 Mai, cu CS Mioveni”, notează CSM Slatina – Fotbal.

CSM Slatina, bilanț pozivit în amicale 

Așadar, CSM Slatina a terminat perioada de pregătire fără să piardă vreun meci amical. A mai înregistrat, în afara succesului cu ACSO Filiași, trei victorii și un rezultat de egalitate. S-a impus cu ”FC U” Craiova, scor 1-0 la Slatina, Unirea Bascov, scor 3-1, tot pe terenul sintetic de la Slatina, și cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 2-0 la Rovinari. Egalul a fost înregistrat cu Pandurii, 1-1, pe un teren sintetic din cadrul Complexului Municipal Târgu Jiu.

Partea a doua a sezonului regular din Liga 2 începe pe 20 februarie pentru CSM Slatina și mai are de disputat meciuri cu: CS Mioveni (acasă), ”U” Cluj (deplasare), Farul (acasă), CSM Reșița (deplasare), Ripensia (acasă) și FK Csikszereda (deplasare). Oltenii sunt în lupta pentru evitarea retrogradării, iar Dinu Todoran are încredere că poate să îndeplinească obiectivul.

Confruntarea cu CS Mioveni este programată sâmbătă, 20 februarie, de la 11:00. Programul complet al primei etape din 2021, din Liga 2, e disponibil AICI.

Foto: CSM Slatina – Fotbal

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Feb. 2021, 14:41 Liga 2
Pe aceeași temă