Succes categoric pentru CSM Reșița în ultimul test al verii. Analiza antrenorului Călin Cheregi: ”Nu mi-a plăcut modul în care am primit golul”

Andrei PASCU 30 Jul. 2023, 13:28 Liga 2

CSM Reșița nu a avut emoții în ultima partidă de verificare disputată înainte de startul sezonului de Liga 2 și a trecut, la scor, de o formație din Liga 3, de Avântul Periam.

Meciul, care a avut loc la Reșița, s-a terminat cu scorul de 4-1 pentru trupa lui Călin Cheregi, care acum va avea următoarea partidă chiar în campionatul de Liga 2.

CSM Reșița, victorie în amicalul cu Avântul Periam

CSM Reșița a rulat aproape tot lotul în amicalul cu Avântul Periam, iar Călin Cheregi trebuie să se gândească, de acum, la primul 11 pe care îl va alinia în duelul din prima etapă, cu Unirea Slobozia.

Victoria din partida cu divizionara a treia a fost adusă în urma reușitelor lui Ciprian Rus, Ștefan Bărboianu, Francisc Cristea și Bogdan Szijj. La finalul întâlnirii, Călin Cheregi a declarat că a fost încântat de faptul că echipa lui a marcat de patru ori, dar că a fost nemulțumit de golul încasat.

Călin Cheregi, analiza amicalului CSM Reșița – Avântul Periam

Voia un succes clar, fără gol primit, mai ales că și modul în care s-a încasat golul l-a deranjat. E convins, însă, că va rezolva problema până la ora confruntării cu Unirea Slobozia.

Concluzia pozitivă a acestui ultim amical este că am înscris patru goluri, dar au fost și lucruri care m-au nemulțumit. Cu siguranță că le vom remedia până la meciul de campionat cu Slobozia. Nu mi-a plăcut modul în care am primit golul și vom remedia acest aspect.

În prima repriză parcă am intrat ușor relaxați în meci, dar având în vedere că venim după o perioadă destul de grea de pregătire, jucătorii pot avea o anumită scuză. În schimb, în repriza a doua mi-au plăcut primele 15-20 de minute, în care ne-am creat multe ocazii. Am avut acțiuni bune de poartă, pe care le-am lucrat la antrenament și acest lucru s-a văzut.

Bărboianu a ieșit accidentat, dar din ce am discutat cu staff-ul medical credem că are o simplă contractură. Cred că de marți se va antrena normal. Am luat decizia să iasă de pe teren tocmai din precauție. Sperăm să nu fie mai mult de o ușoară contractură musculară.

El se simte destul de bine și sper să nu fie o problemă gravă. În acest moment suntem echilibrați pe toate posturile, atât în defensivă, cât și în ofensivă. Stăm bine și la capitolul juniori și mă bucur foarte mult că acești copii cresc de la zi de la zi. Avem soluții pe bancă, l-am avut pe Domil titular, care este un copil născut în 2007. Pe parcursul jocului cei care au intrat au jucat bine.

Mi-au plăcut Gomboș, Negru și Rimovecz. Cu acești copii mergem la luptă și mă bucur că provin de la centrul de copii și juniori de la Reșița. De la primul meci oficial din acest campionat aștept o evoluție bună a echipei și mă aștept să câștigăm jocul.

Ne dorim foarte mult acest lucru și așteptăm o prezență mare a spectatorilor. Sper că vor fi alături de noi, așa cum au fost de fiecare dată, iar la sfârșitul meciului cu Slobozia îmi doresc să le oferim victoria pe care ne-o dorim cu toții”, a declarat antrenorul Călin Cheregi, conform Caraș Online.

  • CSM Reșița a început în formula: Contra, Bărboianu, Dudea, Sabău, Rimovecz, Popescu, Dolghi, Drăghiceanu, Domil, Chera, Rus.

CSM Reșița debutează cu Unirea Slobozia în Liga 2

În cantonamentul din această vară, organizat din Slovenia, CSM Reșița a întâlnit patru adversare, pe NK Bistrica (liga a doua slovenă), de care a trecut cu scorul de 1-0, NK Aluminij (prima ligă slovenă), pe care a învins-o cu 1-0, pe NK Fuzinar (liga a doua slovenă), în fața căreia s-a impus cu 5-1, și pe FC Sharjah, (prima ligă din Emitatelor Arabe Unite), scor 4-4.

Înainte de plecarea în Slovenia, CSM Reșița a evoluat în compania formației UTA, în fața căreia a cedat, scor 0-1. Formația din Valea Domanului a încheiat amicalele în țară, cu Avântul Periam.

După ce va debuta în Liga 2 pe teren propriu, cu Unirea Slobozia, în runda a 2-a CSM Reșița va avea prima deplasare, pe terenul formației CSM Ceahlăul.

Foto: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-rauta-a-revenit-in-liga-2-dupa-opt-ani-si-va-lupta-pentru-promovare-alaturi-de-arges-consider-ca-nu-este-un-pas-inapoi-echipa-lui-pelici-a-ratat-ultimul-amical-19278455

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-a-pierdut-cu-cs-afumati19278452-19278452

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-castigat-amicalul-cu-cs-tunari-19278444

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-incetat-din-viata-florin-bejinaru-fost-jucator-si-ultimul-antrenor-al-echipei-pandurii-targu-jiu-19278439

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-invinsa-de-sepsi-osk-2-19278427

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-hunedoara-succes-categoric-in-amicalul-cu-acs-medias-19278390

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-tas-liga-2-si-frf-19278277

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 30 Jul. 2023, 13:28 Liga 2
Pe aceeași temă