Meci spectaculos pentru CSM Reșița, cu echipa lui Cosmin Olăroiu. Nou-promovata în Liga 2 a fost condusă la pauză

Andrei PASCU 22 Jul. 2023, 13:55 Liga 2

CSM Reșița a finalizat cu remiză cantonamentul organizat în Slovenia. A întâlnit, vineri, FC Sharjah, formație antrenată de Cosmin Olăroiu, din prima ligă a Emitatelor Arabe Unite, cu care a încheiat la egalitate, scor 4-4.

La pauză, formația din Valea Domanului a fost condusă la un gol, 2-3.

CSM Reșița a terminat cantonamentul din Slovenia cu remiză

La partidă au asistat și în jur de 10 suporteri ai CSM Reșița, care a marcat în primele 45 de minute prin Ștefan Bărboianu și Vlad Chera. A reușit să marcheze de două ori și în partea secundă, a stat mai bine în defensivă nou-promovata în Liga 2, primind un singur gol, iar astfel a terminat la egalitate cu FC Sharjah.

CSM Reșița a mai punctat prin Bogdan Szij și Mihai Dolghi. Antrenorul Călin Cheregi a făcut destul de multe modificări în repriza a doua. A început confruntarea în formula: I. Rus- Bărboianu, Dudea, Sabău, Rimovecz – I. Popescu, Dolghi – Chera, Velcotă, Negru – C. Rus. În partea secundă au mai intrat Contra – Bogdan Szijj, Ardei, Răuță, Drăghiceanu, Cristea, Fota, Domil, Maxim.

  • La începutul săptămânii, FC Sharjah a disputat un alt amical cu o echipă din Liga 2, cu FK Miercurea Ciuc, pe care a învins-o cu scorul de 2-0.

CSM Reșița, parcurs bun în Slovenia

Înainte, în cantonamentul din Slovenia, CSM Reșița a mai întâlnit trei adversare, pe NK Bistrica (liga a doua slovenă), de care a trecut cu scorul de 1-0, NK Aluminij (prima ligă slovenă), pe care a învins-o cu 1-0, și pe NK Fuzinar (liga a doua slovenă), în fața căreia s-a impus cu 5-1.

Înainte de plecarea în Slovenia, CSM Reșița a evoluat în compania formației UTA, în fața căreia a cedat, scor 0-1.

Reacția lui Călin Cheregi, conform Caraș Online, în urma amicalului cu formația lui Cosmin Olăroiu:

Un meci bun, peste așteptări, cu un rezultat care mă bucură, mai ales că am reușit să înscriem patru goluri. Am întâlnit niște jucători extraordinari, de calitate, de valoare, deci tot ceea ce înseamnă fotbalul adevărat şi mă bucură faptul că am reușit să ne ridicăm la nivelul lor în foarte multe situații ale jocului.

Faptul că am înscris patru goluri spune multe despre ceea ce s-a întâmplat. Mă bucură că am reușit să terminăm acest cantonament de pregătire cu un meci reuşit. Putem spune că am lucrat puțin și la capitolul omogenitate, chiar dacă și la acest meci am împărțit lotul în două.

Unii dintre jucători au evoluat puțin mai mult, dar trebuie să avem în vedere că a fost ultima zi de cantonament. Un plus pentru Dolghi, care a jucat 90 de minute și a avut o evoluție foarte bună, dar vreau să-i felicit pe toți jucătorii pentru că s-au autodepășit pe alocuri și am creat o surpriză frumoasă.

Mă bucură acest lucru, ne dă încredere că am muncit cu folos până acum şi suntem cu gândul la un început bun de campionat. Unirea Slobozia, pe care o vom întâlni în prima etapă, este un adversar bun care, din ceea ce știu, și-a declarat intențiile de a se clasa în primele șase locuri.

O echipă cu un antrenor bun, au avut şi o campanie interesantă de transferuri. O formaţie omogenă care de câțiva ani lasă o impresie bună în Liga 2, dar cred că dacă vom continua parcursul bun pe care l-am început, avem tot dreptul de a spera să începem cu o victorie. În perioada care urmează, având în vedere că mai sunt două săptămâni până la start, urmează să ne axăm pe campionat.

Mai avem sâmbăta viitoare ultimul meci amical, cu Avântul Periam, după care pregătim prima etapă cu Slobozia.

Trebuie precizat că pentru FC Sharjah nu au evoluat vedetele Miralem Pjanic, Paco Alcacer și Kostas Manolas.

Foto: Sharjah FC și CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/o-achizitie-si-o-despartire-la-arges-19277781

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacian-nastai-analiza-tragerii-la-sorti-pentru-unirea-dej-19277782

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-viitorul-pandurii-intentioneaza-sa-se-mute-in-alt-oras-momentan-si-a-mutat-acolo-urmatorul-amical-19277758

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-victorie-in-ultimul-amical-din-bulgaria-19277759

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-frf-stabileste-astazi-programul-meciurilor-noului-sezon-de-liga-2-sezon-2023-2024-19277624

Andrei PASCU 22 Jul. 2023, 13:55 Liga 2
Pe aceeași temă