CSM Reșița merge ”ceas” în cantonamentul din Slovenia! Două victorii în două meciuri și pregătește un amical cu echipa lui Cosmin Olăroiu

Andrei PASCU 17 Jul. 2023, 12:44 Liga 2

CSM Reșița a ajuns de câteva zile în cantonamentul de la Rogla, din Slovenia, unde pregătește debutul în Liga 2, în sezonul 2023/2024, care va avea loc la 5 august. Duminică, 16 iulie, clubul din Valea Domanului a întâlnit o formație din liga secundă slovenă.

NK Fuzinar a fost adversara întâlnită de CSM Reșița, pe care a învins-o la scor, 5-1.

CSM Reșița, victorie în Slovenia!

A făcut spectacol nou-promovata în Liga 2, antrenată de Călin Cheregi. Au fost cinci marcatori diferiți, conform informațiilor furnizate pe Facebook, punctând Ionuț Popescu, Vlad Chera, Mihai Dolghi, Sebastian Velcotă, Gabriel Gomboș.

Primele trei goluri au fost marcate în prima repriză a partidei de verificare. A deschis scorul, în minutul 12, Popescu, iar Chera și Dolghi au mai marcat și ei până la pauză, în minutele 22 și 40.

  • CSM Reșița a început amicalul în formula: Căpățână – Szijj, Dudea, Sabău, Rimovecz – Popescu, Dolghi – Maxim, Vlad Chera, Negru – Rus.
  • În repriza a doua au intrat: Contra – Răuță, Fota, Ardei, Bărboianu, Domil, Cristea, Gomboș, Velcotă, Ursu

CSM Reșița a câștigat și primul meci din Slovenia

Înainte, în cantonamentul din Slovenia, CSM Reșița a mai întâlnit doar un adversar, pe NK Bistrica (liga a doua slovenă), de care a trecut cu scorul de 1-0. Urmează teste cu NK Aluminij (Slovenia) și FC Sharjah (Emiratele Arabe Unite), aceasta din urmă antrenată de Cosmin Olăroiu.

Înainte de plecarea în Slovenia, CSM Reșița a evoluat în compania formației UTA, în fața căreia a cedat, scor 0-1.

Suntem conștienți cu toții că urmează un campionat greu, împotriva unor echipe care au avut o campanie interesantă de transferuri. Multe echipe și-au declarat ca și obiectiv promovarea în Liga 1 și este clar că va fi un campionat disputat. Cred că suntem în măsura în care să facem o surpriză frumoasă, mai ales că avem foarte mulți suporteri lângă echipă.

Avem jucători tineri de perspectivă, dar mai au mult de muncit până să facă pasul către marea performanță!”, spunea antrenorul Călin Cheregi zilele trecute.

Foto: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-hunedoara-victorie-intr-un-amical-19277350

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-a-reusit-in-fata-unor-bulgari-prima-victorie-in-amicalele-verii-doi-dintre-jucatorii-noi-din-lot-au-marcat-19277349

https://liga2.prosport.ro/seria-1/maldarasanu-a-deconspirat-achizitionarea-lui-bogdan-rotar-atacant-care-in-ultimele-trei-sezoane-a-evoluat-pentru-trei-echipe-din-liga-2-este-un-jucator-in-care-cred-are-calitate-are-perso-19277345

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-disputat-al-saselea-amical-al-verii-19277331

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-si-csm-alexandria-remiza-intr-un-meci-amical-19277321

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 17 Jul. 2023, 12:44 Liga 2
Pe aceeași temă